Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Perișoare de Carne Dietetice, Fierte la Aburi
PERIȘOARE DE CARNE DIETETICE, FIERTE LA ABURI
( o porție = 60 g )
Ingrediente
- Carne de vită 60g
- orez 3 g
- ou 1/4 buc
- unt 3 g ( smîntînă 7 g )
- sare 1 g
Mod de preparare
Carnea se trece de cîteva oi prin mașina de tocat și
se bate bine, amestecîndu-se cu o lingură de apă caldă.
Separat, se fierbe pe jumătate orezul, se amestecă apoi
cu carnea, gălbenușul de ou și sarea, iar la sfîrșit se adaugă
albușul bătut spumă.
Se formează, cu mîna, perișoare și se fierb 20 - 25 minute la
aburi ( într-o strecurătoare așezată pe un vas cu apă care
clocotește ) sau în supă de legume.
Calorii 140/porție
Se pot servi fierbinți cu unt sau cu smîntînă, ori cu un
sos alb sau un sos olandez.
Perișoare de Carne Dietetice, Fierte la Aburi
PERIȘOARE DE CARNE DIETETICE, FIERTE LA ABURI
( o porție = 60 g )
Ingrediente
- Carne de vită 60g
- orez 3 g
- ou 1/4 buc
- unt 3 g ( smîntînă 7 g )
- sare 1 g
Mod de preparare
Carnea se trece de cîteva oi prin mașina de tocat și
se bate bine, amestecîndu-se cu o lingură de apă caldă.
Separat, se fierbe pe jumătate orezul, se amestecă apoi
cu carnea, gălbenușul de ou și sarea, iar la sfîrșit se adaugă
albușul bătut spumă.
Se formează, cu mîna, perișoare și se fierb 20 - 25 minute la
aburi ( într-o strecurătoare așezată pe un vas cu apă care
clocotește ) sau în supă de legume.
Calorii 140/porție
Se pot servi fierbinți cu unt sau cu smîntînă, ori cu un
sos alb sau un sos olandez.
Perișoare de Carne Dietetice, Fierte în Supă
PERIȘOARE DIETETICE, FIERTE ÎN SUPĂ
( o porție = 100 g )
Ingrediente
- Carne de vită 60 g
- supă de carne 75 ml
- ou 1/8 buc
- suc de lămîie 2 ml
- verdeață 3 - 5 g
- sare 1 g
Mod de preparare
Se rade carnea cu muchea cuțitului, obținîndu-se
numai pulpa, care se toacă, se amestecă cu suc de
lămîie, cu sare și verdeață.
Se formează, cu mîna udă, perișoare, ce se fierb în
supa de carne, cu care se servesc.
Calorii 130/porție
Perișoare de Carne Dietetice, Fierte în Supă
PERIȘOARE DIETETICE, FIERTE ÎN SUPĂ
( o porție = 100 g )
Ingrediente
- Carne de vită 60 g
- supă de carne 75 ml
- ou 1/8 buc
- suc de lămîie 2 ml
- verdeață 3 - 5 g
- sare 1 g
Mod de preparare
Se rade carnea cu muchea cuțitului, obținîndu-se
numai pulpa, care se toacă, se amestecă cu suc de
lămîie, cu sare și verdeață.
Se formează, cu mîna udă, perișoare, ce se fierb în
supa de carne, cu care se servesc.
Calorii 130/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții