Perișoare de Carne Dietetice, Fierte la Aburi



PERIȘOARE DE CARNE DIETETICE, FIERTE LA ABURI


( o porție = 60 g )

Ingrediente

- Carne de vită 60g
- orez 3 g
- ou 1/4 buc
- unt 3 g ( smîntînă 7 g )
- sare 1 g


Mod de preparare

Carnea se trece de cîteva oi prin mașina de tocat și
se bate bine, amestecîndu-se cu o lingură de apă caldă.
Separat, se fierbe pe jumătate orezul, se amestecă apoi
cu carnea, gălbenușul de ou și sarea, iar la sfîrșit se adaugă
albușul bătut spumă.
Se formează, cu mîna, perișoare și se fierb 20 - 25 minute la
aburi ( într-o strecurătoare așezată pe un vas cu apă care
clocotește ) sau în supă de legume.

Calorii   140/porție

Se pot servi fierbinți cu unt sau cu smîntînă, ori cu un 
sos alb sau un sos olandez.



Perișoare de Carne Dietetice, Fierte la Aburi



PERIȘOARE DE CARNE DIETETICE, FIERTE LA ABURI


( o porție = 60 g )

Ingrediente

- Carne de vită 60g
- orez 3 g
- ou 1/4 buc
- unt 3 g ( smîntînă 7 g )
- sare 1 g


Mod de preparare

Carnea se trece de cîteva oi prin mașina de tocat și
se bate bine, amestecîndu-se cu o lingură de apă caldă.
Separat, se fierbe pe jumătate orezul, se amestecă apoi
cu carnea, gălbenușul de ou și sarea, iar la sfîrșit se adaugă
albușul bătut spumă.
Se formează, cu mîna, perișoare și se fierb 20 - 25 minute la
aburi ( într-o strecurătoare așezată pe un vas cu apă care
clocotește ) sau în supă de legume.

Calorii   140/porție

Se pot servi fierbinți cu unt sau cu smîntînă, ori cu un 
sos alb sau un sos olandez.



Perișoare de Carne Dietetice, Fierte în Supă



PERIȘOARE DIETETICE, FIERTE ÎN SUPĂ


( o porție = 100 g )

Ingrediente

- Carne de vită 60 g
- supă de carne 75 ml
- ou 1/8 buc
- suc de lămîie 2 ml
- verdeață 3 - 5 g
- sare 1 g

Mod de preparare


Se rade carnea cu muchea cuțitului, obținîndu-se
numai pulpa, care se toacă, se amestecă cu suc de
lămîie, cu sare și verdeață.
Se formează, cu mîna udă, perișoare, ce se fierb în
supa de carne, cu care se servesc.


Calorii     130/porție




Perișoare de Carne Dietetice, Fierte în Supă



PERIȘOARE DIETETICE, FIERTE ÎN SUPĂ


( o porție = 100 g )

Ingrediente

- Carne de vită 60 g
- supă de carne 75 ml
- ou 1/8 buc
- suc de lămîie 2 ml
- verdeață 3 - 5 g
- sare 1 g

Mod de preparare


Se rade carnea cu muchea cuțitului, obținîndu-se
numai pulpa, care se toacă, se amestecă cu suc de
lămîie, cu sare și verdeață.
Se formează, cu mîna udă, perișoare, ce se fierb în
supa de carne, cu care se servesc.


Calorii     130/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții