Ruladă cu Carne Tocată 1



RULADĂ CU CARNE TOCATĂ 1


( 3 porții x 120 g )

Ingrediente

- Carne de vită 200 g
- cartofi 100 g
- pîine albă ( chifle ) 30 g
- ou 1/2 buc
- verdeață 10 g
- sare 3 - 4 g
- pesmet 5 g
- ulei ( unt ) 15 g
- lapte 30 ml


Mod de preparare

Carnea, curățată de pielițe, se trece de două ori
prin mașina de tocat, împreună cu cartoful crud,
decojit și cu pîinea ( chifla ) muiată în lapte și stoarsă.
Se amestecă cu sarea, verdeața tocată mărunt și
cu oul crud.
Se rulează pe un fund de lemn și se presară cu pesmet;
apoi, se introduce într-un vas cu puțin ulei și supă
de legume.
Se unge pe deasupra cu ulei ( unt ) fierbinte.
Se coace la cuptor, pînă ce se rumenește.
Se taie felii și se servește cu piure de cartofi, soteu
de morcovi sau de dovlecei.
Se dă la copiii peste 1 an.


Calorii   190/porție






Ruladă cu Carne Tocată 1



RULADĂ CU CARNE TOCATĂ 1


( 3 porții x 120 g )

Ingrediente

- Carne de vită 200 g
- cartofi 100 g
- pîine albă ( chifle ) 30 g
- ou 1/2 buc
- verdeață 10 g
- sare 3 - 4 g
- pesmet 5 g
- ulei ( unt ) 15 g
- lapte 30 ml


Mod de preparare

Carnea, curățată de pielițe, se trece de două ori
prin mașina de tocat, împreună cu cartoful crud,
decojit și cu pîinea ( chifla ) muiată în lapte și stoarsă.
Se amestecă cu sarea, verdeața tocată mărunt și
cu oul crud.
Se rulează pe un fund de lemn și se presară cu pesmet;
apoi, se introduce într-un vas cu puțin ulei și supă
de legume.
Se unge pe deasupra cu ulei ( unt ) fierbinte.
Se coace la cuptor, pînă ce se rumenește.
Se taie felii și se servește cu piure de cartofi, soteu
de morcovi sau de dovlecei.
Se dă la copiii peste 1 an.


Calorii   190/porție






Ruladă cu Carne Tocată



RULADĂ CU CARNE TOCATĂ

( o porție = 120 g )

Ingrediente

- Carne de vită 75 g
- pîine 5 g
- cartofi 25 g
- morcovi 25 g
- păstîrnac 10 g
- ceapă 8 g
- ulei 10 g
- ou 1/4
- verdeață 4 - 5 g
- sare 1 - 2 g


Mod de preparare

Se trece carnea prin mașina de tocat, împreună cu
cartofii, cruzi, curățați și spălați, pîinea înmuiată
în apă și ceapa fiartă, trecută prin sită.
Se amestecă totul foarte bine, se adaugă oul, verdeața
și sarea.
Se dă aluatului forma de ruladă, se așază într-o
tavă și se fierbe în apă caldă, cu restul zarzavaturilor
curățate și tăiate mărunt.
Se poate fierbe și la aburi sau în supă de legume.
Cînd rulada e fiartă, se unge cu ulei și se lasă 10 minute
la cuptor.
Se dă la copiii peste 1 an.


Calorii   250/porție





Ruladă cu Carne Tocată



RULADĂ CU CARNE TOCATĂ

( o porție = 120 g )

Ingrediente

- Carne de vită 75 g
- pîine 5 g
- cartofi 25 g
- morcovi 25 g
- păstîrnac 10 g
- ceapă 8 g
- ulei 10 g
- ou 1/4
- verdeață 4 - 5 g
- sare 1 - 2 g


Mod de preparare

Se trece carnea prin mașina de tocat, împreună cu
cartofii, cruzi, curățați și spălați, pîinea înmuiată
în apă și ceapa fiartă, trecută prin sită.
Se amestecă totul foarte bine, se adaugă oul, verdeața
și sarea.
Se dă aluatului forma de ruladă, se așază într-o
tavă și se fierbe în apă caldă, cu restul zarzavaturilor
curățate și tăiate mărunt.
Se poate fierbe și la aburi sau în supă de legume.
Cînd rulada e fiartă, se unge cu ulei și se lasă 10 minute
la cuptor.
Se dă la copiii peste 1 an.


Calorii   250/porție





Postare

  ANPC Termeni și Condiții