Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Chec ,,Elena”
CHEC ,,ELENA”
( 12 porții x 60 g )
Ingrediente
- Unt 250 g
- zahăr 250 g
- făină de orez 250 g
- 6 ouă
- zahăr vanilat 2 plicuri
Mod de preparare
Untul se amestecă bine cu zahărul, vanilia și
gălbenușurile, apoi cu albușurile bătute spumă
și cu făina de orez.
Se unge o formă cu unt și se presară cu făină,
se pune în ea compoziția și se dă la cuptor, la
foc moderat circa 40 minute.
Calorii 175/porție
Chec ,,Elena”
CHEC ,,ELENA”
( 12 porții x 60 g )
Ingrediente
- Unt 250 g
- zahăr 250 g
- făină de orez 250 g
- 6 ouă
- zahăr vanilat 2 plicuri
Mod de preparare
Untul se amestecă bine cu zahărul, vanilia și
gălbenușurile, apoi cu albușurile bătute spumă
și cu făina de orez.
Se unge o formă cu unt și se presară cu făină,
se pune în ea compoziția și se dă la cuptor, la
foc moderat circa 40 minute.
Calorii 175/porție
Chec cu Cacao sau Ciocolată
CHEC CU CACAO SAU CIOCOLATĂ
( 6 porții x 60 g )
Ingrediente

- Făină 25 g
- unt 60 g
- zahăr 75 g
- cacao sau ciocolată 30 g
- 3 ouă
Mod de preparare
Se freacă zahărul cu gălbenușurile, pînă cînd
amestecul face bășicuțe, ca o spumă.
Separat, se freacă untul cu cacao sau ciocolata
și făina.
Se amestecă toate, înglobînd la sfîrșit și albușurile
bătute spumă tare.
Compoziția se răstoarnă într-o tavă unsă cu unt și
presărată cu făină.
Forma se bagă la cuptor, la început la foc mai iute,
apoi la foc potrivit, pînă cînd checul se coace
( se încearcă cu un pai uscat ).
Calorii 200/porție
Chec cu Cacao sau Ciocolată
CHEC CU CACAO SAU CIOCOLATĂ
( 6 porții x 60 g )
Ingrediente

- Făină 25 g
- unt 60 g
- zahăr 75 g
- cacao sau ciocolată 30 g
- 3 ouă
Mod de preparare
Se freacă zahărul cu gălbenușurile, pînă cînd
amestecul face bășicuțe, ca o spumă.
Separat, se freacă untul cu cacao sau ciocolata
și făina.
Se amestecă toate, înglobînd la sfîrșit și albușurile
bătute spumă tare.
Compoziția se răstoarnă într-o tavă unsă cu unt și
presărată cu făină.
Forma se bagă la cuptor, la început la foc mai iute,
apoi la foc potrivit, pînă cînd checul se coace
( se încearcă cu un pai uscat ).
Calorii 200/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții