Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Vinete Felii
VINETE FELII
Ingrediente
- 4 felii mijlocii
- 1 ceașcă de ulei
- 1 ou
- 4 linguri de făină
- 1 ceașcă de lapte
- sare
Mod de preparare
Vinete se taie și se taie felii groase de 2 cm.
Se presară cu sare și se țin cu o greutate
deasupra o oră, ca să se scurgă de zeama
foarte bogată în toxine.
Se spală feliile după ce s-au scurs, se șterg
și se trec prin aluatul de clătite făcut din ou,
făină și puțin lapte.
Vinetele în aluat se servesc fierbinți, cu sos
de roșii deasupra.
Vinete Felii
VINETE FELII
Ingrediente
- 4 felii mijlocii
- 1 ceașcă de ulei
- 1 ou
- 4 linguri de făină
- 1 ceașcă de lapte
- sare
Mod de preparare
Vinete se taie și se taie felii groase de 2 cm.
Se presară cu sare și se țin cu o greutate
deasupra o oră, ca să se scurgă de zeama
foarte bogată în toxine.
Se spală feliile după ce s-au scurs, se șterg
și se trec prin aluatul de clătite făcut din ou,
făină și puțin lapte.
Vinetele în aluat se servesc fierbinți, cu sos
de roșii deasupra.
Vinete Pane cu Smîntînă
VINETE PANE CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 3 vinete mijlocii
- 1 ceașcă de ulei
- 2 linguri de făină
- sare
- 1 ou
- 2 linguri de pesmet
- 1 pahar de smîntînă
Mod de preparare
Se spală vinetele se taie felii subțirii de 1 - 2 cm.
Se presară cu puțină sare fină și se lasă să se
scurgă cîteva minute cu o greutate deasupra.
Se șterg, apoi se trec prin făină, ou și pesmet,
și se prăjesc în ulei încins.
Vinete Pane cu Smîntînă
VINETE PANE CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
- 3 vinete mijlocii
- 1 ceașcă de ulei
- 2 linguri de făină
- sare
- 1 ou
- 2 linguri de pesmet
- 1 pahar de smîntînă
Mod de preparare
Se spală vinetele se taie felii subțirii de 1 - 2 cm.
Se presară cu puțină sare fină și se lasă să se
scurgă cîteva minute cu o greutate deasupra.
Se șterg, apoi se trec prin făină, ou și pesmet,
și se prăjesc în ulei încins.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții