Budincă de Spanac cu Carne





BUDINCĂ DE SPANAC CU CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 200 g carne
- 500 g spanac
- 20 g făină
- 200 g bulion de oase degresat
- 30 g ulei
- sare.




Mod de preparare


Spanacul, curățat bine și spălat la jet de apă,
se înăbușă pe foc cu puțină apă și o linguriță de ulei.
Se amestecă cu spanacul și se trece totul prin mașina
de tocat, după ce sa răcit.
Separat se prepară un sos alb, cu bulion de carne
și făină subțiată în apă rece.
În sosul fiert și răcit se amestecă compoziția de carne
tocată cu spanac.
Se pune totul în formă și se fierbe 30-40 minute
la baia de apă.
Se răcorește, apoi se răstoarnă pe o farfurie și se servește.





Budincă de Spanac cu Carne





BUDINCĂ DE SPANAC CU CARNE



Cantitățile necesare pentru 4 porții



- 200 g carne
- 500 g spanac
- 20 g făină
- 200 g bulion de oase degresat
- 30 g ulei
- sare.




Mod de preparare


Spanacul, curățat bine și spălat la jet de apă,
se înăbușă pe foc cu puțină apă și o linguriță de ulei.
Se amestecă cu spanacul și se trece totul prin mașina
de tocat, după ce sa răcit.
Separat se prepară un sos alb, cu bulion de carne
și făină subțiată în apă rece.
În sosul fiert și răcit se amestecă compoziția de carne
tocată cu spanac.
Se pune totul în formă și se fierbe 30-40 minute
la baia de apă.
Se răcorește, apoi se răstoarnă pe o farfurie și se servește.





Budincă de Legume






 BUDINCĂ DE LEGUME



Cantitățile necesare pentru 6 porții



O farfurie plină cu legume asortate ( cartofi, morcovi, mazăre, fasole verde,
țelină, conopidă etc. )
ți taiate în cuburi mici,

- două chifle,
- două ouă,
- două linguri de smântînă,
-2 ardei,
- 1/4 de lapte,
- o lingură de pesmet,
- sare,
- 30g unt,
- sos de roșii sau sos alb.



 Mod de preparare


Chiflele se înmoaie în lapte, se storc și se pasează prin sită.
Se amestecă cu legume, cu ou și smîntînă, cu puțină sare.
Compoziția se așează într-o formă cu pesmet.
Se coace în cuptor 20-25 de minute.
Se servește cu sos de roșii sau sos alb.




Budincă de Legume






 BUDINCĂ DE LEGUME



Cantitățile necesare pentru 6 porții



O farfurie plină cu legume asortate ( cartofi, morcovi, mazăre, fasole verde,
țelină, conopidă etc. )
ți taiate în cuburi mici,

- două chifle,
- două ouă,
- două linguri de smântînă,
-2 ardei,
- 1/4 de lapte,
- o lingură de pesmet,
- sare,
- 30g unt,
- sos de roșii sau sos alb.



 Mod de preparare


Chiflele se înmoaie în lapte, se storc și se pasează prin sită.
Se amestecă cu legume, cu ou și smîntînă, cu puțină sare.
Compoziția se așează într-o formă cu pesmet.
Se coace în cuptor 20-25 de minute.
Se servește cu sos de roșii sau sos alb.




Postare

  ANPC Termeni și Condiții