Sos ,,Vinaigrette”




SOS ,,VINAIGRETTE”

( 3 porții x 15 g )


Ingrediente

- Ulei 15 ml
- oțet de fructe ( sau preferabil zeamă de lămîie ) 7 g
- sare 1 g


Mod de preparare


Toate ingredientele se amestecă într-un
pahar cu două linguri apă și se bat bine.
Se folosește la salate sau la rasoluri.


Calorii   45/porție



Sos ,,Vinaigrette”




SOS ,,VINAIGRETTE”

( 3 porții x 15 g )


Ingrediente

- Ulei 15 ml
- oțet de fructe ( sau preferabil zeamă de lămîie ) 7 g
- sare 1 g


Mod de preparare


Toate ingredientele se amestecă într-un
pahar cu două linguri apă și se bat bine.
Se folosește la salate sau la rasoluri.


Calorii   45/porție



Sos de Salată cu Smîntînă




SOS DE SALATĂ CU SMÎNTÎNĂ


( o porție - 50 - 60 g )


Ingrediente

- Ulei 5 ml
- apă 30 ml
- oțet de fructe ( mere ) sau de miere 5 ml
- smîntînă 15 g
- pătrunjel 3 g
- mărar 2 g

Mod de preparare

Se freacă uleiul cu apa și oțetul,
se adaugă smîntîna și, la sfîrșit,
verdeața tocată mărunt.
Se folosește la diverse salate.


Calorii     75/porție


Sos de Salată cu Smîntînă




SOS DE SALATĂ CU SMÎNTÎNĂ


( o porție - 50 - 60 g )


Ingrediente

- Ulei 5 ml
- apă 30 ml
- oțet de fructe ( mere ) sau de miere 5 ml
- smîntînă 15 g
- pătrunjel 3 g
- mărar 2 g

Mod de preparare

Se freacă uleiul cu apa și oțetul,
se adaugă smîntîna și, la sfîrșit,
verdeața tocată mărunt.
Se folosește la diverse salate.


Calorii     75/porție


Postare

  ANPC Termeni și Condiții