Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sos cu Brînză Rasă
SOS CU BRÎNZĂ RASĂ
( o porție = 100 g )
Ingrediente
- Făină 5 g
- lapte 100 ml
- suc de lămîie 1 ml
- verdeață 5 g
- sare 1 g
- brînză rasă 10 - 15 g
Mod de preparare
Se prepară un sos alb vezi rețeta aici.
Acestui sos, fierbinte, i se adaugă 2
lingurițe de brînză rasă ( telemea sau
de vacă ), care se lasă să se topească.
Dacă e pregătit cu brînză de vaci se poate
da de la 7 luni, cu telemea se servește
după un an.
Calorii 130 - 150/porție
Sos cu Brînză Rasă
SOS CU BRÎNZĂ RASĂ
( o porție = 100 g )
Ingrediente
- Făină 5 g
- lapte 100 ml
- suc de lămîie 1 ml
- verdeață 5 g
- sare 1 g
- brînză rasă 10 - 15 g
Mod de preparare
Se prepară un sos alb vezi rețeta aici.
Acestui sos, fierbinte, i se adaugă 2
lingurițe de brînză rasă ( telemea sau
de vacă ), care se lasă să se topească.
Dacă e pregătit cu brînză de vaci se poate
da de la 7 luni, cu telemea se servește
după un an.
Calorii 130 - 150/porție
Sos cu Unt
SOS CU UNT
( o porție = 10 g )
Ingrediente
- Unt 10 g
- suc de lămîie 2 ml
Mod de preparare
Untul proaspăt se freacă bine sau se freacă
cu telul, pînă se înmoaie.
Amestecînd continuu, adăugăm cîte puțin suc
de lămîie.
Este indicat la rasoluri, chifteluțe de carne,
sau paste ori legume fierte înăbușit.
Calorii 77/porție
Sos cu Unt
SOS CU UNT
( o porție = 10 g )
Ingrediente
- Unt 10 g
- suc de lămîie 2 ml
Mod de preparare
Untul proaspăt se freacă bine sau se freacă
cu telul, pînă se înmoaie.
Amestecînd continuu, adăugăm cîte puțin suc
de lămîie.
Este indicat la rasoluri, chifteluțe de carne,
sau paste ori legume fierte înăbușit.
Calorii 77/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții