Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Urdă Preparată cu Calciu Lactic Dietetic
URDĂ PREPARATĂ CU CALCIU LACTIC DIETETIC
Ingrediente
- Lapte praf 75 g
- apă 425 ml ( 500 ml lapte vacă )
- calciu lactit 4 - 5 pastile
Mod de preparare
Se dizolvă laptele praf în apa fierbinte și se obțin
500 ml lapte ( sau se încălzește 500 ml lapte de vacă ).
Cînd laptele este fierbinte, se adaugă pastilele de lactat
de calciu dietetic.
Din acel moment, se lasă să mai fiarbă lichidul
( atenție! ) numai 1 minut.
Se lasă să se răcească 30 minute și apoi se strecoară
brînza obținută prin tifon, pentru a o separa de zer.
Are aceeași valoare nutritivă și aceleași întrebuințări
ca brînza de vaci.
Urdă Preparată cu Calciu Lactic Dietetic
URDĂ PREPARATĂ CU CALCIU LACTIC DIETETIC
Ingrediente
- Lapte praf 75 g
- apă 425 ml ( 500 ml lapte vacă )
- calciu lactit 4 - 5 pastile
Mod de preparare
Se dizolvă laptele praf în apa fierbinte și se obțin
500 ml lapte ( sau se încălzește 500 ml lapte de vacă ).
Cînd laptele este fierbinte, se adaugă pastilele de lactat
de calciu dietetic.
Din acel moment, se lasă să mai fiarbă lichidul
( atenție! ) numai 1 minut.
Se lasă să se răcească 30 minute și apoi se strecoară
brînza obținută prin tifon, pentru a o separa de zer.
Are aceeași valoare nutritivă și aceleași întrebuințări
ca brînza de vaci.
Lapte Praf Integral ( Rarăul, Mureșul, Suceveana ) - 1 L
LAPTE PRAF ( RARĂUL, MUREȘUL, SUCEVEANA ) - 1 L
Ingrediente
- Lapte praf 125 g
- apă ( mucilagiu de orez 3% ) 900 ml
- zahăr 50 - 70 g
Mod de preparare
Pulberea de lapte ( 6 - 7 lingurițe rase la 100 ml lichid de
diluție) se dizolvă în puțină apă ( mucilagiu de orez ),
apoi se adaugă restul lichidului de diluție și se fierbe
întocmai ca laptele de vacă.
La sfîrșit se zaharează.
Calorii 87/100 g ( cu zahăr 5% )
Lapte Praf Integral ( Rarăul, Mureșul, Suceveana ) - 1 L
LAPTE PRAF ( RARĂUL, MUREȘUL, SUCEVEANA ) - 1 L
Ingrediente
- Lapte praf 125 g
- apă ( mucilagiu de orez 3% ) 900 ml
- zahăr 50 - 70 g
Mod de preparare
Pulberea de lapte ( 6 - 7 lingurițe rase la 100 ml lichid de
diluție) se dizolvă în puțină apă ( mucilagiu de orez ),
apoi se adaugă restul lichidului de diluție și se fierbe
întocmai ca laptele de vacă.
La sfîrșit se zaharează.
Calorii 87/100 g ( cu zahăr 5% )
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții