Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Pateu din Brînză
PATEU DIN BRÎNZĂ
( 3 porții x 100 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci ( telemea desărată sau cașcaval ) 150 g
- unt 10 g
- puțin chimen
- 2 buc ouă
Mod de preparare
Brînza, bine stoarsă ( telemeaua sau cașcavalul
se rad ), se amestecă cu gălbenușurile, apoi cu
albușurile bătute spumă și cu chimenul pisat.
Se tapetează cu hîrtie o formă unsă cu unt, în
care se răstoarnă compoziția, ce se coace la foc potrivit.
Se poate consuma cu salată de roșii.
Calorii 125 - 175 ( cu cașcaval )
Pateu din Brînză
PATEU DIN BRÎNZĂ
( 3 porții x 100 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci ( telemea desărată sau cașcaval ) 150 g
- unt 10 g
- puțin chimen
- 2 buc ouă
Mod de preparare
Brînza, bine stoarsă ( telemeaua sau cașcavalul
se rad ), se amestecă cu gălbenușurile, apoi cu
albușurile bătute spumă și cu chimenul pisat.
Se tapetează cu hîrtie o formă unsă cu unt, în
care se răstoarnă compoziția, ce se coace la foc potrivit.
Se poate consuma cu salată de roșii.
Calorii 125 - 175 ( cu cașcaval )
Brînză de Vaci ca Umplutură Pentru Roșii
BRÎNZĂ DE VACI CA UMPLUTURĂ PENTRU ROȘII
( 3 porții x 150 g )
Ingrediente
- Roșii 500 g ( 3 roșii mari )
- brînză de vaci 100 g
- griș 5 g
- lapte 25 ml
- ou 1/2 buc
- mărar 10 g
- sare 5 g
Mod de preparare
Se spală roșiile, li se taie cîte un capac
și se scobesc.
Se amestecă brînza de vaci cu gălbenușul,
grișul fiert, laptele, albușul bătut spumă,
mărarul tocat și sarea.
Cu acest amestec se umplu roșiile.
Dacă roșiile se servesc crude, oul se adaugă
fiert tare și tocat mărunt.
Dacă oul se adaugă crud, roșiile umplute
se coc la cuptor 10 minute.
Calorii 95/porție
Brînză de Vaci ca Umplutură Pentru Roșii
BRÎNZĂ DE VACI CA UMPLUTURĂ PENTRU ROȘII
( 3 porții x 150 g )
Ingrediente
- Roșii 500 g ( 3 roșii mari )
- brînză de vaci 100 g
- griș 5 g
- lapte 25 ml
- ou 1/2 buc
- mărar 10 g
- sare 5 g
Mod de preparare
Se spală roșiile, li se taie cîte un capac
și se scobesc.
Se amestecă brînza de vaci cu gălbenușul,
grișul fiert, laptele, albușul bătut spumă,
mărarul tocat și sarea.
Cu acest amestec se umplu roșiile.
Dacă roșiile se servesc crude, oul se adaugă
fiert tare și tocat mărunt.
Dacă oul se adaugă crud, roșiile umplute
se coc la cuptor 10 minute.
Calorii 95/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții