Pateu din Brînză




PATEU DIN BRÎNZĂ

( 3 porții x 100 g )


Ingrediente

- Brînză de vaci ( telemea desărată sau cașcaval ) 150 g
- unt 10 g
- puțin chimen
- 2 buc ouă


Mod de preparare

Brînza, bine stoarsă ( telemeaua sau cașcavalul
se rad ), se amestecă cu gălbenușurile, apoi cu
albușurile bătute spumă și cu chimenul pisat.
Se tapetează cu hîrtie o formă unsă cu unt, în
care se răstoarnă compoziția, ce se coace la foc potrivit.
Se poate consuma cu salată de roșii.


Calorii   125 - 175 ( cu cașcaval )




Pateu din Brînză




PATEU DIN BRÎNZĂ

( 3 porții x 100 g )


Ingrediente

- Brînză de vaci ( telemea desărată sau cașcaval ) 150 g
- unt 10 g
- puțin chimen
- 2 buc ouă


Mod de preparare

Brînza, bine stoarsă ( telemeaua sau cașcavalul
se rad ), se amestecă cu gălbenușurile, apoi cu
albușurile bătute spumă și cu chimenul pisat.
Se tapetează cu hîrtie o formă unsă cu unt, în
care se răstoarnă compoziția, ce se coace la foc potrivit.
Se poate consuma cu salată de roșii.


Calorii   125 - 175 ( cu cașcaval )




Brînză de Vaci ca Umplutură Pentru Roșii




BRÎNZĂ DE VACI CA UMPLUTURĂ PENTRU ROȘII


( 3 porții x 150 g )


Ingrediente

- Roșii 500 g ( 3 roșii mari )
- brînză de vaci 100 g
- griș 5 g
- lapte 25 ml
- ou 1/2 buc
- mărar 10 g
- sare 5 g


Mod de preparare


Se spală roșiile, li se taie cîte un capac
și se scobesc.
Se amestecă brînza de vaci cu gălbenușul,
grișul fiert, laptele, albușul bătut spumă,
mărarul tocat și sarea.
Cu acest amestec se umplu roșiile.
Dacă roșiile se servesc crude, oul se adaugă
fiert tare și tocat mărunt.
Dacă oul se adaugă crud, roșiile umplute
se coc la cuptor 10 minute.


Calorii   95/porție



Brînză de Vaci ca Umplutură Pentru Roșii




BRÎNZĂ DE VACI CA UMPLUTURĂ PENTRU ROȘII


( 3 porții x 150 g )


Ingrediente

- Roșii 500 g ( 3 roșii mari )
- brînză de vaci 100 g
- griș 5 g
- lapte 25 ml
- ou 1/2 buc
- mărar 10 g
- sare 5 g


Mod de preparare


Se spală roșiile, li se taie cîte un capac
și se scobesc.
Se amestecă brînza de vaci cu gălbenușul,
grișul fiert, laptele, albușul bătut spumă,
mărarul tocat și sarea.
Cu acest amestec se umplu roșiile.
Dacă roșiile se servesc crude, oul se adaugă
fiert tare și tocat mărunt.
Dacă oul se adaugă crud, roșiile umplute
se coc la cuptor 10 minute.


Calorii   95/porție



Postare

  ANPC Termeni și Condiții