Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Papanași cu Brînză de Vaci
PAPANAȘI CU BRÎNZĂ DE VACI
( 2 porții x 80 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 100 g
- ou 1/2 buc
- sare 2 - 3 griș
- unt 5 g
- smîntînă 20 g
- zahăr 10 g
Mod de preparare
Brînză de vaci, trecută prin sită, se amestecă cu
grișul, sarea și oul.
Se ia cu lingura din amestec, se pun papanașii
în apa care clocotește și se fierb 10 minute în
vas acoperit.
Se scot papanașii din apă cu o paletă găurită
și, cînd sînd fierbinți, se adaugă untul și apoi
smîntînă frecată cu zahăr.
Calorii 160/porție
Papanași cu Brînză de Vaci
PAPANAȘI CU BRÎNZĂ DE VACI
( 2 porții x 80 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 100 g
- ou 1/2 buc
- sare 2 - 3 griș
- unt 5 g
- smîntînă 20 g
- zahăr 10 g
Mod de preparare
Brînză de vaci, trecută prin sită, se amestecă cu
grișul, sarea și oul.
Se ia cu lingura din amestec, se pun papanașii
în apa care clocotește și se fierb 10 minute în
vas acoperit.
Se scot papanașii din apă cu o paletă găurită
și, cînd sînd fierbinți, se adaugă untul și apoi
smîntînă frecată cu zahăr.
Calorii 160/porție
Spumă de Griș cu Lapte
SPUMĂ DE GRIȘ CU LAPTE
( o porție = 200 g )
Ingrediente
- Lapte 200 ml
- griș 15 g
- zahăr 15 g
- zahăr vanilat 1/8 plic
Mod de preparare
Cînd clocotește laptele se adaugă grișul
,,în ploie”, amestecînd contiuu cu telul,
4 - 5 minute.
Se adaugă zahărul și se ia compoziția de pe foc.
Se amestecă și zahărul vanilat și se bate, în
continuare, cu telul, pînă cînd spuma se umflă
și se albește.
Calorii 245/porție
Spumă de Griș cu Lapte
SPUMĂ DE GRIȘ CU LAPTE
( o porție = 200 g )
Ingrediente
- Lapte 200 ml
- griș 15 g
- zahăr 15 g
- zahăr vanilat 1/8 plic
Mod de preparare
Cînd clocotește laptele se adaugă grișul
,,în ploie”, amestecînd contiuu cu telul,
4 - 5 minute.
Se adaugă zahărul și se ia compoziția de pe foc.
Se amestecă și zahărul vanilat și se bate, în
continuare, cu telul, pînă cînd spuma se umflă
și se albește.
Calorii 245/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții