Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ouă Cleioase
OUĂ CLEIOASE
Ouăle cleioase au albușul bine închegat,
iar gălbenușul numai pe jumătate fiert.
Pentru prepararea lor se folosesc aceleași
metode ca și pentru ouăle moi, numai că
durata fierberii se prelungește cu cca 1 minut.
Se pot servi simple, cu puțină sare sau cu
diferite sosuri calde : sos alb, sau sos Bechamel
sau sos de roșii.
Calorii 80/ou
Ouă Cleioase
OUĂ CLEIOASE
Ouăle cleioase au albușul bine închegat,
iar gălbenușul numai pe jumătate fiert.
Pentru prepararea lor se folosesc aceleași
metode ca și pentru ouăle moi, numai că
durata fierberii se prelungește cu cca 1 minut.
Se pot servi simple, cu puțină sare sau cu
diferite sosuri calde : sos alb, sau sos Bechamel
sau sos de roșii.
Calorii 80/ou
Ouă Moi cu Șuncă la Cuptor
OUĂ MOI CU ȘUNCĂ LA CUPTOR
( o porție = 90 = 100 g )
Ingrediente
- Ou fiert moale 1 buc
- șuncă slabă 30 g ( o felie )
- smîntînă 5 g
- unt 5 g
- sare 1 - 2 g
Mod de preparare
Se unge tăvița cu unt.
Oul fiert moale, decojit, se înfășoară
în felia de șuncă și se adaugă smîntînă
și sare.
Se ține în cuptor 12 miute.
În loc de șuncă, se poate folosi parizer.
Calorii cca 220/porție
Ouă Moi cu Șuncă la Cuptor
OUĂ MOI CU ȘUNCĂ LA CUPTOR
( o porție = 90 = 100 g )
Ingrediente
- Ou fiert moale 1 buc
- șuncă slabă 30 g ( o felie )
- smîntînă 5 g
- unt 5 g
- sare 1 - 2 g
Mod de preparare
Se unge tăvița cu unt.
Oul fiert moale, decojit, se înfășoară
în felia de șuncă și se adaugă smîntînă
și sare.
Se ține în cuptor 12 miute.
În loc de șuncă, se poate folosi parizer.
Calorii cca 220/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții