Ouă Cleioase





OUĂ CLEIOASE


Ouăle cleioase au albușul bine închegat,
iar gălbenușul numai pe jumătate fiert.
Pentru prepararea lor se folosesc aceleași
metode ca și pentru ouăle moi, numai că
durata fierberii se prelungește cu cca 1 minut.
Se pot servi simple, cu puțină sare sau cu
diferite sosuri calde : sos alb, sau sos Bechamel
sau sos de roșii.


Calorii   80/ou








Ouă Cleioase





OUĂ CLEIOASE


Ouăle cleioase au albușul bine închegat,
iar gălbenușul numai pe jumătate fiert.
Pentru prepararea lor se folosesc aceleași
metode ca și pentru ouăle moi, numai că
durata fierberii se prelungește cu cca 1 minut.
Se pot servi simple, cu puțină sare sau cu
diferite sosuri calde : sos alb, sau sos Bechamel
sau sos de roșii.


Calorii   80/ou








Ouă Moi cu Șuncă la Cuptor




OUĂ MOI CU ȘUNCĂ LA CUPTOR


( o porție = 90 = 100 g )


Ingrediente

- Ou fiert moale 1 buc
- șuncă slabă 30 g ( o felie )
- smîntînă 5 g
- unt 5 g
- sare 1 - 2 g


Mod de preparare

Se unge tăvița cu unt.
Oul fiert moale, decojit, se înfășoară
în felia de șuncă și se adaugă smîntînă
și sare.
Se ține în cuptor 12 miute.
În loc de șuncă, se poate folosi parizer.


Calorii    cca  220/porție




Ouă Moi cu Șuncă la Cuptor




OUĂ MOI CU ȘUNCĂ LA CUPTOR


( o porție = 90 = 100 g )


Ingrediente

- Ou fiert moale 1 buc
- șuncă slabă 30 g ( o felie )
- smîntînă 5 g
- unt 5 g
- sare 1 - 2 g


Mod de preparare

Se unge tăvița cu unt.
Oul fiert moale, decojit, se înfășoară
în felia de șuncă și se adaugă smîntînă
și sare.
Se ține în cuptor 12 miute.
În loc de șuncă, se poate folosi parizer.


Calorii    cca  220/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții