Omletă cu Franzelă




OMLETĂ CU FRANZELĂ

( 5 porții x 60 - 70 g )

Ingrediente

- 5 buc ouă
- miezul de la o franzelă
- unt ( margarină ) 30 g
- sare 5 g
- lapte 50 ml


Mod de preparare


Miezul de la franzelă se înmoaie în lapte
și apoi se bate împreună cu ouăle, untul
și sarea, compoziția se coace ca orice omletă.


Calorii   140/porție



Omletă cu Franzelă




OMLETĂ CU FRANZELĂ

( 5 porții x 60 - 70 g )

Ingrediente

- 5 buc ouă
- miezul de la o franzelă
- unt ( margarină ) 30 g
- sare 5 g
- lapte 50 ml


Mod de preparare


Miezul de la franzelă se înmoaie în lapte
și apoi se bate împreună cu ouăle, untul
și sarea, compoziția se coace ca orice omletă.


Calorii   140/porție



Omletă Economică




OMLETĂ ECONOMICĂ


( 6 porții x 150 g )

Ingrediente

- Ouă 6 buc
- cartofi 250 g
- macaroane 50 g
- brînză desărată rasă ( brînză de vaci bine scursă ) 100 g
- unt 30 g
- sare 6 g
- suc de roșii 250 ml

Mod de preparare


Din cartofi se face un pireu, iar macaroanele se
fierb și se lasă apoi să se răcească.
Se bat bine ouăle, se amestecă cu piureul de cartofi,
cu macaroanele, cu brînza și cu sarea.
Se răstoarnă compoziția într-o cratiță în care se află
untul ( margarina sau uleiul ) încins.
Se lasă să se închege și apoi se dă la cuptor 10 minute.
Cînd se servește, se adaugă sucul de roșii.


Calorii    210 - 230/porție




Omletă Economică




OMLETĂ ECONOMICĂ


( 6 porții x 150 g )

Ingrediente

- Ouă 6 buc
- cartofi 250 g
- macaroane 50 g
- brînză desărată rasă ( brînză de vaci bine scursă ) 100 g
- unt 30 g
- sare 6 g
- suc de roșii 250 ml

Mod de preparare


Din cartofi se face un pireu, iar macaroanele se
fierb și se lasă apoi să se răcească.
Se bat bine ouăle, se amestecă cu piureul de cartofi,
cu macaroanele, cu brînza și cu sarea.
Se răstoarnă compoziția într-o cratiță în care se află
untul ( margarina sau uleiul ) încins.
Se lasă să se închege și apoi se dă la cuptor 10 minute.
Cînd se servește, se adaugă sucul de roșii.


Calorii    210 - 230/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții