Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Omletă cu Franzelă
OMLETĂ CU FRANZELĂ
( 5 porții x 60 - 70 g )
Ingrediente
- 5 buc ouă
- miezul de la o franzelă
- unt ( margarină ) 30 g
- sare 5 g
- lapte 50 ml
Mod de preparare
Miezul de la franzelă se înmoaie în lapte
și apoi se bate împreună cu ouăle, untul
și sarea, compoziția se coace ca orice omletă.
Calorii 140/porție
Omletă cu Franzelă
OMLETĂ CU FRANZELĂ
( 5 porții x 60 - 70 g )
Ingrediente
- 5 buc ouă
- miezul de la o franzelă
- unt ( margarină ) 30 g
- sare 5 g
- lapte 50 ml
Mod de preparare
Miezul de la franzelă se înmoaie în lapte
și apoi se bate împreună cu ouăle, untul
și sarea, compoziția se coace ca orice omletă.
Calorii 140/porție
Omletă Economică
OMLETĂ ECONOMICĂ
( 6 porții x 150 g )
Ingrediente
- Ouă 6 buc
- cartofi 250 g
- macaroane 50 g
- brînză desărată rasă ( brînză de vaci bine scursă ) 100 g
- unt 30 g
- sare 6 g
- suc de roșii 250 ml
Mod de preparare
Din cartofi se face un pireu, iar macaroanele se
fierb și se lasă apoi să se răcească.
Se bat bine ouăle, se amestecă cu piureul de cartofi,
cu macaroanele, cu brînza și cu sarea.
Se răstoarnă compoziția într-o cratiță în care se află
untul ( margarina sau uleiul ) încins.
Se lasă să se închege și apoi se dă la cuptor 10 minute.
Cînd se servește, se adaugă sucul de roșii.
Calorii 210 - 230/porție
Omletă Economică
OMLETĂ ECONOMICĂ
( 6 porții x 150 g )
Ingrediente
- Ouă 6 buc
- cartofi 250 g
- macaroane 50 g
- brînză desărată rasă ( brînză de vaci bine scursă ) 100 g
- unt 30 g
- sare 6 g
- suc de roșii 250 ml
Mod de preparare
Din cartofi se face un pireu, iar macaroanele se
fierb și se lasă apoi să se răcească.
Se bat bine ouăle, se amestecă cu piureul de cartofi,
cu macaroanele, cu brînza și cu sarea.
Se răstoarnă compoziția într-o cratiță în care se află
untul ( margarina sau uleiul ) încins.
Se lasă să se închege și apoi se dă la cuptor 10 minute.
Cînd se servește, se adaugă sucul de roșii.
Calorii 210 - 230/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții