Jumări de Ou cu Ficat de Pasăre




JUMĂRI DE OU CU FICAT DE PASĂRE


( 5 porții x 70 - 80 g )

Ingrediente

- 5 buc ouă
- ficat de pasăre 1 - 2 bucăți
- smîntînă 50 g
- unt 20 g
- sare 5 g
- supă de carne 20 - 30 ml

Mod de preparare

Se prăjesc ouăle în unt.
Cînd încep să se prindă, se adaugă
ficatul fiert și tăiat în felii foarte
subțiri și, încet, încet, se varsă
smîntîna, amestecînd mereu.
La sfîrșit, se pun sarea și zeama de carne.
Se servesc calde.


Calorii   cca 16/porție




Jumări de Ou cu Ficat de Pasăre




JUMĂRI DE OU CU FICAT DE PASĂRE


( 5 porții x 70 - 80 g )

Ingrediente

- 5 buc ouă
- ficat de pasăre 1 - 2 bucăți
- smîntînă 50 g
- unt 20 g
- sare 5 g
- supă de carne 20 - 30 ml

Mod de preparare

Se prăjesc ouăle în unt.
Cînd încep să se prindă, se adaugă
ficatul fiert și tăiat în felii foarte
subțiri și, încet, încet, se varsă
smîntîna, amestecînd mereu.
La sfîrșit, se pun sarea și zeama de carne.
Se servesc calde.


Calorii   cca 16/porție




Jumări de Ou




JUMĂRI DE OU

( o porție = 40 - 60 g )

Ingrediente

- 1 buc ou
- unt ( margarină ) 10 g
- sare 1 g
- eventual smîntînă 10 g - sau lapte 20 ml


Mod de preparare

Se încinge untul ( margarina ) într-o tigaie,
în care se varsă ouăle și se amestecă încet,
cu o furculiță, pînă se încheagă.
Focul trebuie să fie mic.
Se iau de pe foc și se poate adauga smîntînă
sau lapte.
Jumările se pot prepara și la bain-marie.


Calorii   155 - 175/porție




Jumări de Ou




JUMĂRI DE OU

( o porție = 40 - 60 g )

Ingrediente

- 1 buc ou
- unt ( margarină ) 10 g
- sare 1 g
- eventual smîntînă 10 g - sau lapte 20 ml


Mod de preparare

Se încinge untul ( margarina ) într-o tigaie,
în care se varsă ouăle și se amestecă încet,
cu o furculiță, pînă se încheagă.
Focul trebuie să fie mic.
Se iau de pe foc și se poate adauga smîntînă
sau lapte.
Jumările se pot prepara și la bain-marie.


Calorii   155 - 175/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții