Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Jumări de Ou cu Ficat de Pasăre
JUMĂRI DE OU CU FICAT DE PASĂRE
( 5 porții x 70 - 80 g )
Ingrediente
- 5 buc ouă
- ficat de pasăre 1 - 2 bucăți
- smîntînă 50 g
- unt 20 g
- sare 5 g
- supă de carne 20 - 30 ml
Mod de preparare
Se prăjesc ouăle în unt.
Cînd încep să se prindă, se adaugă
ficatul fiert și tăiat în felii foarte
subțiri și, încet, încet, se varsă
smîntîna, amestecînd mereu.
La sfîrșit, se pun sarea și zeama de carne.
Se servesc calde.
Calorii cca 16/porție
Jumări de Ou cu Ficat de Pasăre
JUMĂRI DE OU CU FICAT DE PASĂRE
( 5 porții x 70 - 80 g )
Ingrediente
- 5 buc ouă
- ficat de pasăre 1 - 2 bucăți
- smîntînă 50 g
- unt 20 g
- sare 5 g
- supă de carne 20 - 30 ml
Mod de preparare
Se prăjesc ouăle în unt.
Cînd încep să se prindă, se adaugă
ficatul fiert și tăiat în felii foarte
subțiri și, încet, încet, se varsă
smîntîna, amestecînd mereu.
La sfîrșit, se pun sarea și zeama de carne.
Se servesc calde.
Calorii cca 16/porție
Jumări de Ou
JUMĂRI DE OU
( o porție = 40 - 60 g )
Ingrediente
- 1 buc ou
- unt ( margarină ) 10 g
- sare 1 g
- eventual smîntînă 10 g - sau lapte 20 ml
Mod de preparare
Se încinge untul ( margarina ) într-o tigaie,
în care se varsă ouăle și se amestecă încet,
cu o furculiță, pînă se încheagă.
Focul trebuie să fie mic.
Se iau de pe foc și se poate adauga smîntînă
sau lapte.
Jumările se pot prepara și la bain-marie.
Calorii 155 - 175/porție
Jumări de Ou
JUMĂRI DE OU
( o porție = 40 - 60 g )
Ingrediente
- 1 buc ou
- unt ( margarină ) 10 g
- sare 1 g
- eventual smîntînă 10 g - sau lapte 20 ml
Mod de preparare
Se încinge untul ( margarina ) într-o tigaie,
în care se varsă ouăle și se amestecă încet,
cu o furculiță, pînă se încheagă.
Focul trebuie să fie mic.
Se iau de pe foc și se poate adauga smîntînă
sau lapte.
Jumările se pot prepara și la bain-marie.
Calorii 155 - 175/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții