Budincă de Legume 2




BUDINCĂ DE LEGUME 2

( 2 porții = 100 g )

Ingrediente

- Piure de legume 100 g
- unt 5 g
- 1/2 ou
- smîntînă 30 g
- brînză de vaci 20 g
- făină 5 g
- sare 1 g
- eventual sos de smîntînă sau sos de roșii 30 - 40 g


Mod de preparare

Piureul de legume vezi rețeta, se freacă cu untul, gălbenușul
de ou, apoi se adaugă smîntîna, brînza de vaci, făina, sarea
și, la urmă, albușul bătut spumă.
Se coace la cuptor, în formă unsă cu unt; se poate servi cu
sos de smîntînă vezi reteta, sau sos de roșii.

Calorii   cca  135/porție ( fără sos )





Budincă de Legume 2




BUDINCĂ DE LEGUME 2

( 2 porții = 100 g )

Ingrediente

- Piure de legume 100 g
- unt 5 g
- 1/2 ou
- smîntînă 30 g
- brînză de vaci 20 g
- făină 5 g
- sare 1 g
- eventual sos de smîntînă sau sos de roșii 30 - 40 g


Mod de preparare

Piureul de legume vezi rețeta, se freacă cu untul, gălbenușul
de ou, apoi se adaugă smîntîna, brînza de vaci, făina, sarea
și, la urmă, albușul bătut spumă.
Se coace la cuptor, în formă unsă cu unt; se poate servi cu
sos de smîntînă vezi reteta, sau sos de roșii.

Calorii   cca  135/porție ( fără sos )





Budincă de Legume



BUDINCĂ DE LEGUME

( 2 porții x 120 g )

Ingrediente

- Piure de legume ( cartofi, dovlecei, spanac, morcovi, fasole verde ) 100 g
- pîine albă 20 g
-  lapte 30 ml
- gălbenuș ou 1/2
- brînză de vaci 30 g
- unt 6 g
- pesmet 5 g
- sare 1 - 2 g
- eventual sos alb sau sos de roșii 30 - 40 g


Mod de preparare

 În piureul de legume vezi rețeta se adaugă gălbenușul
de ou, brînza de vaci, pîine muiată în lapte și sarea.
Budinca se coace la cuptor 40 - 50 minute., într-o
formă unsă cu unt și presărată cu pesmet, acoperită
cu o hîrtie unsă cu unt.
Se poate servi cu sos alb sau sos de roșii.


Calorii   cca  145/porție ( fără sos )



Budincă de Legume



BUDINCĂ DE LEGUME

( 2 porții x 120 g )

Ingrediente

- Piure de legume ( cartofi, dovlecei, spanac, morcovi, fasole verde ) 100 g
- pîine albă 20 g
-  lapte 30 ml
- gălbenuș ou 1/2
- brînză de vaci 30 g
- unt 6 g
- pesmet 5 g
- sare 1 - 2 g
- eventual sos alb sau sos de roșii 30 - 40 g


Mod de preparare

 În piureul de legume vezi rețeta se adaugă gălbenușul
de ou, brînza de vaci, pîine muiată în lapte și sarea.
Budinca se coace la cuptor 40 - 50 minute., într-o
formă unsă cu unt și presărată cu pesmet, acoperită
cu o hîrtie unsă cu unt.
Se poate servi cu sos alb sau sos de roșii.


Calorii   cca  145/porție ( fără sos )



Postare

  ANPC Termeni și Condiții