Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Sufleu din Brînză de Vaci cu Morcovi
SUFLEU DIN BRÎNZĂ DE VACI CU MORCOVI
( 3 porții x 120 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 100 g
- morcov 200 g
- lapte 50 ml
- ulei 10 ml
- făină 10 g
- 1 ou
- unt 10 g
- sare 1 - 2 g
Mod de preparare
Se amestecă brînza de vaci cu sarea, 1/2 din gălbenuș
și 1/2 din albuș, bătut spumă.
Separat, se spală morcovii, se rad pe răzătoare și se
înăbușă în puțin ulei cu apă.
Din lapte 1/2 din cantitatea de unt și făină, se prepară
sos alb, dietetic, care, după ce s-a răcit, se amestecă
cu morcovii înăbușiți și cu restul de albuș bătut spumă.
Într-o formă unsă cu puțin unt și pudrată cu restul de
făină, se pune, alternînd, un strat din amestecul de
morcovi și unul de brînză de vaci.
Stratul de deasupra se unge cu 1/2 din gălbenuș, păstrat.
Se fierbe, acoperit, la baie de apă, 30 minute., apoi se
răcește 5 - 10 minute., după care se răstoarnă din formă
pe o farfurie și se adaugă restul de unt.
Calorii 120/porție
Sufleu din Brînză de Vaci cu Morcovi
SUFLEU DIN BRÎNZĂ DE VACI CU MORCOVI
( 3 porții x 120 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 100 g
- morcov 200 g
- lapte 50 ml
- ulei 10 ml
- făină 10 g
- 1 ou
- unt 10 g
- sare 1 - 2 g
Mod de preparare
Se amestecă brînza de vaci cu sarea, 1/2 din gălbenuș
și 1/2 din albuș, bătut spumă.
Separat, se spală morcovii, se rad pe răzătoare și se
înăbușă în puțin ulei cu apă.
Din lapte 1/2 din cantitatea de unt și făină, se prepară
sos alb, dietetic, care, după ce s-a răcit, se amestecă
cu morcovii înăbușiți și cu restul de albuș bătut spumă.
Într-o formă unsă cu puțin unt și pudrată cu restul de
făină, se pune, alternînd, un strat din amestecul de
morcovi și unul de brînză de vaci.
Stratul de deasupra se unge cu 1/2 din gălbenuș, păstrat.
Se fierbe, acoperit, la baie de apă, 30 minute., apoi se
răcește 5 - 10 minute., după care se răstoarnă din formă
pe o farfurie și se adaugă restul de unt.
Calorii 120/porție
Sufleu de Brînză de Vaci
SUFLEU DE BRÎNZĂ DE VACI
( 2 porții x 100 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 120 g
- 1 ou
- unt 10 g
- sare 2 g
Mod de preparare
Se trece brînza de vaci prin sită,
se amestecă cu 5 g unt, cu sarea
și cu albușul bătut spumă.
Se toarnă amestecul într-o formă
unsă cu restul de unt, se unge suprafața
sufleului cu gălbenuș și se pune la fiert,
în baie de apă, circa 30 minute.
Se lasă apoi să se răcească cca 10 minute,
după care se răstoarnă pe o farfurie.
Calorii 135/porție
Sufleu de Brînză de Vaci
SUFLEU DE BRÎNZĂ DE VACI
( 2 porții x 100 g )
Ingrediente
- Brînză de vaci 120 g
- 1 ou
- unt 10 g
- sare 2 g
Mod de preparare
Se trece brînza de vaci prin sită,
se amestecă cu 5 g unt, cu sarea
și cu albușul bătut spumă.
Se toarnă amestecul într-o formă
unsă cu restul de unt, se unge suprafața
sufleului cu gălbenuș și se pune la fiert,
în baie de apă, circa 30 minute.
Se lasă apoi să se răcească cca 10 minute,
după care se răstoarnă pe o farfurie.
Calorii 135/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții