Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Piureuri
PIREURI
Pentru pregătirea piureurilor, zarzavaturile trebuie
bine fierte și pasate cînd sînt încă fierbinți.
Laptele sau zeama folosite pentru diluarea piureurilor
vor fi călduțe.
Diversele adaosuri ( carnea, ou, etc ), vor fi
omogenizate înainte de a fi încorporate în piureuri.
Pentru copiii sub 7 luni, zarzavaturile vor fi
pasate prin sită.
Piureul bine pregătit are consistența unei creme și
aspectul spumos.
Piureuri
PIREURI
Pentru pregătirea piureurilor, zarzavaturile trebuie
bine fierte și pasate cînd sînt încă fierbinți.
Laptele sau zeama folosite pentru diluarea piureurilor
vor fi călduțe.
Diversele adaosuri ( carnea, ou, etc ), vor fi
omogenizate înainte de a fi încorporate în piureuri.
Pentru copiii sub 7 luni, zarzavaturile vor fi
pasate prin sită.
Piureul bine pregătit are consistența unei creme și
aspectul spumos.
Fasole Verde cu Sos de Smîntînă
FASOLE VERDE CU SOS DE SMÎNTÎNĂ
( 2 porții x 120 g )
Ingrediente
- Fasole verde 200 g
- smîntînă 20 g
- supă de carne ( legume ) 80 g
- mărar 2 g
- sare 2 g
Mod de preparare
Fasolea se curăță, se spală, se mărunțește
cu cuțitul și se pune la fiert în apă cu sare.
După ce a fiert bine, se scurge.
Se servește cu sos fierbinte de smîntînă,
peste care se presară mărarul tocat.
Sosul de smîntînă se abține bătînd smîntîna
cu supa de carne vezi rețeta sau supă de legume.
Calorii 135/porție
Fasole Verde cu Sos de Smîntînă
FASOLE VERDE CU SOS DE SMÎNTÎNĂ
( 2 porții x 120 g )
Ingrediente
- Fasole verde 200 g
- smîntînă 20 g
- supă de carne ( legume ) 80 g
- mărar 2 g
- sare 2 g
Mod de preparare
Fasolea se curăță, se spală, se mărunțește
cu cuțitul și se pune la fiert în apă cu sare.
După ce a fiert bine, se scurge.
Se servește cu sos fierbinte de smîntînă,
peste care se presară mărarul tocat.
Sosul de smîntînă se abține bătînd smîntîna
cu supa de carne vezi rețeta sau supă de legume.
Calorii 135/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții