Salată Verde cu Ou




SALATĂ VERDE CU OU

( 3 porții x 70 - 80 g )

Ingredient

- 2 Ouă
- salată 2 bucăți
- roșii 100 g
- castraveți 100 g
- ulei 10 ml
- oțet sau suc de lămîie 10 ml
- sare 2 g


Mod de preparare


Din salată, roșii, castraveți, ulei, oțet și sare se
prepară o salată ca în salata verde, peste care se
adaugă ouăle fierte tari, curățate de coajă și tăiate
rondele.
Se amestecă bine.
Se servește după 10 minute de la preparare.
Această salată se poate pregăti și fără ou.


Calorii   110/porție





Salată Verde cu Ou




SALATĂ VERDE CU OU

( 3 porții x 70 - 80 g )

Ingredient

- 2 Ouă
- salată 2 bucăți
- roșii 100 g
- castraveți 100 g
- ulei 10 ml
- oțet sau suc de lămîie 10 ml
- sare 2 g


Mod de preparare


Din salată, roșii, castraveți, ulei, oțet și sare se
prepară o salată ca în salata verde, peste care se
adaugă ouăle fierte tari, curățate de coajă și tăiate
rondele.
Se amestecă bine.
Se servește după 10 minute de la preparare.
Această salată se poate pregăti și fără ou.


Calorii   110/porție





Salată Verde



SALATĂ VERDE

( 2 porții x 20 - 30 g )

Ingrediente

- Salată verde 2 bucăți
- ulei 10 ml
- oțet sau suc de lămîie 10 ml
- sare 1 - 2 g


Mod de preparare

Salata se curăță de frunzele veștede și se spală sub
jet de apă, foaie cu foaie.
Se scurge pe un șervet curat, se taie în fîșii, se pune
într-un castron, se adaugă uleiul, oțetul sau suc de lămîie
și sare și se amestecă bine.
Se prepară cu puțin înainte de masă ca să nu-și piardă
frăgezimea și gustul.
Salata cîștiga un plus de aromă dacă se adaugă mărar
și pătrunjel tocat mărunt.
Salata spălată și bine zvîntată, se poate păstra nepreparată
în frigider timp de 2 - 3 zile.
La toate salatele este bine să folosim oțet de miere sau de mere.


Calorii    65/porție




Salată Verde



SALATĂ VERDE

( 2 porții x 20 - 30 g )

Ingrediente

- Salată verde 2 bucăți
- ulei 10 ml
- oțet sau suc de lămîie 10 ml
- sare 1 - 2 g


Mod de preparare

Salata se curăță de frunzele veștede și se spală sub
jet de apă, foaie cu foaie.
Se scurge pe un șervet curat, se taie în fîșii, se pune
într-un castron, se adaugă uleiul, oțetul sau suc de lămîie
și sare și se amestecă bine.
Se prepară cu puțin înainte de masă ca să nu-și piardă
frăgezimea și gustul.
Salata cîștiga un plus de aromă dacă se adaugă mărar
și pătrunjel tocat mărunt.
Salata spălată și bine zvîntată, se poate păstra nepreparată
în frigider timp de 2 - 3 zile.
La toate salatele este bine să folosim oțet de miere sau de mere.


Calorii    65/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții