Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Salată Verde cu Ou
SALATĂ VERDE CU OU
( 3 porții x 70 - 80 g )
Ingredient
- 2 Ouă
- salată 2 bucăți
- roșii 100 g
- castraveți 100 g
- ulei 10 ml
- oțet sau suc de lămîie 10 ml
- sare 2 g
Mod de preparare
Din salată, roșii, castraveți, ulei, oțet și sare se
prepară o salată ca în salata verde, peste care se
adaugă ouăle fierte tari, curățate de coajă și tăiate
rondele.
Se amestecă bine.
Se servește după 10 minute de la preparare.
Această salată se poate pregăti și fără ou.
Calorii 110/porție
Salată Verde cu Ou
SALATĂ VERDE CU OU
( 3 porții x 70 - 80 g )
Ingredient
- 2 Ouă
- salată 2 bucăți
- roșii 100 g
- castraveți 100 g
- ulei 10 ml
- oțet sau suc de lămîie 10 ml
- sare 2 g
Mod de preparare
Din salată, roșii, castraveți, ulei, oțet și sare se
prepară o salată ca în salata verde, peste care se
adaugă ouăle fierte tari, curățate de coajă și tăiate
rondele.
Se amestecă bine.
Se servește după 10 minute de la preparare.
Această salată se poate pregăti și fără ou.
Calorii 110/porție
Salată Verde
SALATĂ VERDE
( 2 porții x 20 - 30 g )
Ingrediente
- Salată verde 2 bucăți
- ulei 10 ml
- oțet sau suc de lămîie 10 ml
- sare 1 - 2 g
Mod de preparare
Salata se curăță de frunzele veștede și se spală sub
jet de apă, foaie cu foaie.
Se scurge pe un șervet curat, se taie în fîșii, se pune
într-un castron, se adaugă uleiul, oțetul sau suc de lămîie
și sare și se amestecă bine.
Se prepară cu puțin înainte de masă ca să nu-și piardă
frăgezimea și gustul.
Salata cîștiga un plus de aromă dacă se adaugă mărar
și pătrunjel tocat mărunt.
Salata spălată și bine zvîntată, se poate păstra nepreparată
în frigider timp de 2 - 3 zile.
La toate salatele este bine să folosim oțet de miere sau de mere.
Calorii 65/porție
Salată Verde
SALATĂ VERDE
( 2 porții x 20 - 30 g )
Ingrediente
- Salată verde 2 bucăți
- ulei 10 ml
- oțet sau suc de lămîie 10 ml
- sare 1 - 2 g
Mod de preparare
Salata se curăță de frunzele veștede și se spală sub
jet de apă, foaie cu foaie.
Se scurge pe un șervet curat, se taie în fîșii, se pune
într-un castron, se adaugă uleiul, oțetul sau suc de lămîie
și sare și se amestecă bine.
Se prepară cu puțin înainte de masă ca să nu-și piardă
frăgezimea și gustul.
Salata cîștiga un plus de aromă dacă se adaugă mărar
și pătrunjel tocat mărunt.
Salata spălată și bine zvîntată, se poate păstra nepreparată
în frigider timp de 2 - 3 zile.
La toate salatele este bine să folosim oțet de miere sau de mere.
Calorii 65/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții