Salată de Crudități 1




SALATĂ DE CRUDITĂȚI 1

( 1 porție x 100 g )

Ingrediente

- Morcov 60 g
- mere 50 g
- salată verde 20 g
- zahăr 5 g
- ulei 5 g
- oțet sau zeamă de lămîie 5 ml


Mod de preparare


Morcovul și merele, curățate și spălate, se rad
pe răzătoare, salata se taie în fîșii mici.
Se amestecă toate componentele cu zahărul,
uleiul și oțetu sau zeama de lămîie.


Calorii    50/porție




Salată de Crudități 1




SALATĂ DE CRUDITĂȚI 1

( 1 porție x 100 g )

Ingrediente

- Morcov 60 g
- mere 50 g
- salată verde 20 g
- zahăr 5 g
- ulei 5 g
- oțet sau zeamă de lămîie 5 ml


Mod de preparare


Morcovul și merele, curățate și spălate, se rad
pe răzătoare, salata se taie în fîșii mici.
Se amestecă toate componentele cu zahărul,
uleiul și oțetu sau zeama de lămîie.


Calorii    50/porție




Salată Verde Combinată




SALATĂ VERDE COMBINATĂ

( 3 porții x 70 - 80 g )

Ingrediente

- 2 bucăți salată
- ardei gras 100 g
- roșii 150 g
- ulei 10 ml
- oțet sau suc de lămîie 10 ml
- sare 3 g



Mod de preparare

La salata curățată, spălată și tăiată în fîșii
se adaugă ardeiul gras, tăiat în fîșii subțiri,
roșiile tăiate în rondele sau în formă de felii
de pepene, oțetul sau zeama de lămîie, sarea.
Se amestecă totul bine și se servește după
10 minute.


Calorii   65/porție






Salată Verde Combinată




SALATĂ VERDE COMBINATĂ

( 3 porții x 70 - 80 g )

Ingrediente

- 2 bucăți salată
- ardei gras 100 g
- roșii 150 g
- ulei 10 ml
- oțet sau suc de lămîie 10 ml
- sare 3 g



Mod de preparare

La salata curățată, spălată și tăiată în fîșii
se adaugă ardeiul gras, tăiat în fîșii subțiri,
roșiile tăiate în rondele sau în formă de felii
de pepene, oțetul sau zeama de lămîie, sarea.
Se amestecă totul bine și se servește după
10 minute.


Calorii   65/porție






Postare

  ANPC Termeni și Condiții