Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Salată de Crudități 2
SALATĂ DE CRUDITĂȚI 2
( 6 porții x 80 g )
Ingrediente
- Varză albă 200 g
- morcov 100 g
- țelină 1 bucată
- ardei gras sau gogoșar 100 g
- ulei 30 ml
- oțet sau zeamă de lămîie 15 ml
- sare 2 - 3 g
Mod de preparare
Varza se spală și se toacă mărunt.
Morcovul și țelina se spală, se curăță și se dau pe răzătoare.
Ardeiul, spălat, se taie în fîșii subțiri.
Peste aceste zarzavaturi, bine amestecate, se toarnă
sosul preparat din ulei, oțet sau zeamă de lămîie și sare.
Calorii 70/porți
Salată de Crudități 2
SALATĂ DE CRUDITĂȚI 2
( 6 porții x 80 g )
Ingrediente
- Varză albă 200 g
- morcov 100 g
- țelină 1 bucată
- ardei gras sau gogoșar 100 g
- ulei 30 ml
- oțet sau zeamă de lămîie 15 ml
- sare 2 - 3 g
Mod de preparare
Varza se spală și se toacă mărunt.
Morcovul și țelina se spală, se curăță și se dau pe răzătoare.
Ardeiul, spălat, se taie în fîșii subțiri.
Peste aceste zarzavaturi, bine amestecate, se toarnă
sosul preparat din ulei, oțet sau zeamă de lămîie și sare.
Calorii 70/porți
Salată de Crudități 1
SALATĂ DE CRUDITĂȚI 1
( 1 porție x 100 g )
Ingrediente
- Morcov 60 g
- mere 50 g
- salată verde 20 g
- zahăr 5 g
- ulei 5 g
- oțet sau zeamă de lămîie 5 ml
Mod de preparare
Morcovul și merele, curățate și spălate, se rad
pe răzătoare, salata se taie în fîșii mici.
Se amestecă toate componentele cu zahărul,
uleiul și oțetu sau zeama de lămîie.
Calorii 50/porție
Salată de Crudități 1
SALATĂ DE CRUDITĂȚI 1
( 1 porție x 100 g )
Ingrediente
- Morcov 60 g
- mere 50 g
- salată verde 20 g
- zahăr 5 g
- ulei 5 g
- oțet sau zeamă de lămîie 5 ml
Mod de preparare
Morcovul și merele, curățate și spălate, se rad
pe răzătoare, salata se taie în fîșii mici.
Se amestecă toate componentele cu zahărul,
uleiul și oțetu sau zeama de lămîie.
Calorii 50/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții