Salată de Mere cu Portocale




SALATĂ DE MERE CE PORTOCALE

( o porție = 120 g )

Ingrediente

- Mere 100 g
- portocală 1/2 buc
- zahăr 15 g



Mod de preparare

Merele, curățate și tăiate în felii, se amestecă
cu portocalele decojite și desfăcute în felii.
Se adaugă zahărul și se lasă să stea o oră.
Se dă copiilor de la 7 luni.


Calorii   140/porție





Salată de Mere cu Portocale




SALATĂ DE MERE CE PORTOCALE

( o porție = 120 g )

Ingrediente

- Mere 100 g
- portocală 1/2 buc
- zahăr 15 g



Mod de preparare

Merele, curățate și tăiate în felii, se amestecă
cu portocalele decojite și desfăcute în felii.
Se adaugă zahărul și se lasă să stea o oră.
Se dă copiilor de la 7 luni.


Calorii   140/porție





Piure de Mere ( Alte Fructe ) cu Brînză de Vaci




PIURE DE MERE ( ALTE FRUCTE ) CU BRÎNZĂ DE VACI

( 2 porții x 120 g )

Ingrediente

- Mere 200 g
- brînză de vaci 50 g
- zahăr 15 g ( sirop de zahăr 5 lingurițe sau miere 2 lingurițe ).



Mod de preparare

Merele, spălate și decojite, se rad pe răzătoarea din
sticlă sau plastic.
Se adaugă zahărul ( siropul sau mierea ) și brînza
de vaci, în prealabil pasată prin sită.
Se freacă bine, pînă compoziția devine omogenă
și capătă aspect spumos.
Se dă copiilor după vîrsta de 5 - 6 luni.
În loc de mere se pot folosi alte fructe, pere caise.


Calorii   105/porție




Piure de Mere ( Alte Fructe ) cu Brînză de Vaci




PIURE DE MERE ( ALTE FRUCTE ) CU BRÎNZĂ DE VACI

( 2 porții x 120 g )

Ingrediente

- Mere 200 g
- brînză de vaci 50 g
- zahăr 15 g ( sirop de zahăr 5 lingurițe sau miere 2 lingurițe ).



Mod de preparare

Merele, spălate și decojite, se rad pe răzătoarea din
sticlă sau plastic.
Se adaugă zahărul ( siropul sau mierea ) și brînza
de vaci, în prealabil pasată prin sită.
Se freacă bine, pînă compoziția devine omogenă
și capătă aspect spumos.
Se dă copiilor după vîrsta de 5 - 6 luni.
În loc de mere se pot folosi alte fructe, pere caise.


Calorii   105/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții