Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Făină de Orez
FĂINĂ DE OREZ
Se folosește la prepararea lichidului de diluție
pentru resuspendarea laptelui praf sau pentru
diluarea laptelui de vacă.
Necesită un timp de fierbere scurt ( circa 10 minute ).
- după a 14-a zi de viață = 0,5 - 1%
- după 1 - 2 luni = 2 - 3%;
- pentru prepararea orezului pasat cu brînză de vaci
( după 5 luni ) = 5 - 10%.
Făina de orez se poate introduce și ca adaos la
laptele integral, după vîrsta de 4 luni de 1 - 2%,
în loc de făină de grîu.
De asemenea, făina de orez poate înlocui grișul,
în majoritatea preparatelor cu griș.
Calorii 3,4/gram
Făină de Orez
FĂINĂ DE OREZ
Se folosește la prepararea lichidului de diluție
pentru resuspendarea laptelui praf sau pentru
diluarea laptelui de vacă.
Necesită un timp de fierbere scurt ( circa 10 minute ).
- după a 14-a zi de viață = 0,5 - 1%
- după 1 - 2 luni = 2 - 3%;
- pentru prepararea orezului pasat cu brînză de vaci
( după 5 luni ) = 5 - 10%.
Făina de orez se poate introduce și ca adaos la
laptele integral, după vîrsta de 4 luni de 1 - 2%,
în loc de făină de grîu.
De asemenea, făina de orez poate înlocui grișul,
în majoritatea preparatelor cu griș.
Calorii 3,4/gram
Suc de vișine
SUC DE VIȘINE
( o porție x 60 g )
Ingrediente
- Vișine 100 g
- sirop de zahăe 10 ml
Mod de preparare
Fructele, bine coapte, și proaspete, se
curăță de codițe, se spală și se lasă se
se scurgă într-o sită.
Se scot sîmburii, apoi fructele se zdrobesc
la presa de fructe; sucul obținut se îndulcește
cu sirop de zahăr vezi rețeta aici.
Se poate da singur sau cu făinos dulce.
Nu se dă copiilor alergici.
Calorii 70/porție
Suc de vișine
SUC DE VIȘINE
( o porție x 60 g )
Ingrediente
- Vișine 100 g
- sirop de zahăe 10 ml
Mod de preparare
Fructele, bine coapte, și proaspete, se
curăță de codițe, se spală și se lasă se
se scurgă într-o sită.
Se scot sîmburii, apoi fructele se zdrobesc
la presa de fructe; sucul obținut se îndulcește
cu sirop de zahăr vezi rețeta aici.
Se poate da singur sau cu făinos dulce.
Nu se dă copiilor alergici.
Calorii 70/porție
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții