Fiertură de Lapte cu Fosfarin




FIERTURĂ DE LAPTE CU FOSFARIN


( o porție = 200 g )

Ingrediente

- Lapte 200 ml
- apă 50 - 70 ml
- fosfarin 10 g
- zahăr 10 g


Mod de preparare


Laptele, apa și zahărul se pun la foc și, cînd
fierb, se toarnă peste ele fosfarinul, în prealabil
diluat în puțin lapte rece.
Se continuă fierberea încă 10 minute., amestecînd
continuu.
Fosfarinul este un amestec de amidon de porumb,
zahăr și cacao și se folosește la copiii peste 9 luni.


Calorii   cca  200/porție




Fiertură de Lapte cu Fosfarin




FIERTURĂ DE LAPTE CU FOSFARIN


( o porție = 200 g )

Ingrediente

- Lapte 200 ml
- apă 50 - 70 ml
- fosfarin 10 g
- zahăr 10 g


Mod de preparare


Laptele, apa și zahărul se pun la foc și, cînd
fierb, se toarnă peste ele fosfarinul, în prealabil
diluat în puțin lapte rece.
Se continuă fierberea încă 10 minute., amestecînd
continuu.
Fosfarinul este un amestec de amidon de porumb,
zahăr și cacao și se folosește la copiii peste 9 luni.


Calorii   cca  200/porție




Fulgi de Ovăz cu Lapte




FULGI DE OVĂZ CU LAPTE

( o porție = 200 g )

Ingrediente

- Lapte 200 ml
- apă 100 ml
- zahăr 10 g
- fulgi de ovăz 10 g


Mod de preparare

Fulgii de ovăz se înmoaie în apa rece,
în care se lasă 10 - 15 minute.
Se adaugă apoi laptele și se fierbe totul
la foc mic.
Se completează apa evaporată, se adaugă
zahărul și se mai dă un clocot.
Se dă la copiii peste 4 - 5 luni.



Calorii 200/porție






Fulgi de Ovăz cu Lapte




FULGI DE OVĂZ CU LAPTE

( o porție = 200 g )

Ingrediente

- Lapte 200 ml
- apă 100 ml
- zahăr 10 g
- fulgi de ovăz 10 g


Mod de preparare

Fulgii de ovăz se înmoaie în apa rece,
în care se lasă 10 - 15 minute.
Se adaugă apoi laptele și se fierbe totul
la foc mic.
Se completează apa evaporată, se adaugă
zahărul și se mai dă un clocot.
Se dă la copiii peste 4 - 5 luni.



Calorii 200/porție






Postare

  ANPC Termeni și Condiții