Fulgi de Ovăz cu Lapte




FULGI DE OVĂZ CU LAPTE

( o porție = 200 g )

Ingrediente

- Lapte 200 ml
- apă 100 ml
- zahăr 10 g
- fulgi de ovăz 10 g


Mod de preparare

Fulgii de ovăz se înmoaie în apa rece,
în care se lasă 10 - 15 minute.
Se adaugă apoi laptele și se fierbe totul
la foc mic.
Se completează apa evaporată, se adaugă
zahărul și se mai dă un clocot.
Se dă la copiii peste 4 - 5 luni.



Calorii 200/porție






Fulgi de Ovăz cu Lapte




FULGI DE OVĂZ CU LAPTE

( o porție = 200 g )

Ingrediente

- Lapte 200 ml
- apă 100 ml
- zahăr 10 g
- fulgi de ovăz 10 g


Mod de preparare

Fulgii de ovăz se înmoaie în apa rece,
în care se lasă 10 - 15 minute.
Se adaugă apoi laptele și se fierbe totul
la foc mic.
Se completează apa evaporată, se adaugă
zahărul și se mai dă un clocot.
Se dă la copiii peste 4 - 5 luni.



Calorii 200/porție






Lapte cu Zeamil




LAPTE CU ZEAMIL

( o porție = 200 g )

Ingrediente

- Lapte 200 ml
- apă 50 mil
- zahăr 10 g
- zeamil 10 g


Mod de preparare


Se pune la foc laptele cu apa și zahărul.
Zeamilul se diluează în puțin lapte rece
și se toarnă peste cel care fierbe.
Se continuă încă 10 minute., amestecînd
continuu.
Zeamilul este un preparat de amidon din
porumb alb.
Se folosește după vîrsta de 4 - 5 luni.

Calorii 200 porție






Lapte cu Zeamil




LAPTE CU ZEAMIL

( o porție = 200 g )

Ingrediente

- Lapte 200 ml
- apă 50 mil
- zahăr 10 g
- zeamil 10 g


Mod de preparare


Se pune la foc laptele cu apa și zahărul.
Zeamilul se diluează în puțin lapte rece
și se toarnă peste cel care fierbe.
Se continuă încă 10 minute., amestecînd
continuu.
Zeamilul este un preparat de amidon din
porumb alb.
Se folosește după vîrsta de 4 - 5 luni.

Calorii 200 porție






Postare

  ANPC Termeni și Condiții