Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Metode de Prelucrare Termică 6
METODE DE PRELUCRARE TERMICĂ 6
Sufleuri
Sînt preparate culinare asemănătoare budincilor,
dar cu o structură mai pufoasă, datorată albușului
bătut spumă, adăugat, care le face să crească, să
devină foarte afînate.
Se servesc imediat ce au fost scoase din cuptor.
Sînt preparate gustoase, ușor de digerat.
Metode de Prelucrare Termică 6
METODE DE PRELUCRARE TERMICĂ 6
Sufleuri
Sînt preparate culinare asemănătoare budincilor,
dar cu o structură mai pufoasă, datorată albușului
bătut spumă, adăugat, care le face să crească, să
devină foarte afînate.
Se servesc imediat ce au fost scoase din cuptor.
Sînt preparate gustoase, ușor de digerat.
Metode de Prelucrare Termică 5
METODE DE PRELUCRARE TERMICĂ 5
Budinci
Budincile pot, fi pregătite din carne, legume sau făinoase,
legate cu ou sau sos alb, la care se adaugă diferite ingrediente
( cașcaval, unt, smîntînă etc.), pentru ameliorarea gustului
și creșterea valorii nutritive.
Se servesc ca felul 2, la prînz, sau felul 1 seara.
Budincile dulci se dau ca desert.
Budincile dietetice se prepară la fel ca cele obișnuite cu
deosebirea că, în unele cazuri, se înlocuiește cașcavalul
cu brînza de vaci proaspătă, se exclude uneori gălbenușul
de ou, iar untul se adaugă la servire.
De asemenea, se fierb la cuptor, în apă ( nu se coc, deoarece
crusta formată e iritantă ).
Metode de Prelucrare Termică 5
METODE DE PRELUCRARE TERMICĂ 5
Budinci
Budincile pot, fi pregătite din carne, legume sau făinoase,
legate cu ou sau sos alb, la care se adaugă diferite ingrediente
( cașcaval, unt, smîntînă etc.), pentru ameliorarea gustului
și creșterea valorii nutritive.
Se servesc ca felul 2, la prînz, sau felul 1 seara.
Budincile dulci se dau ca desert.
Budincile dietetice se prepară la fel ca cele obișnuite cu
deosebirea că, în unele cazuri, se înlocuiește cașcavalul
cu brînza de vaci proaspătă, se exclude uneori gălbenușul
de ou, iar untul se adaugă la servire.
De asemenea, se fierb la cuptor, în apă ( nu se coc, deoarece
crusta formată e iritantă ).
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții