Spumă de Griș cu Zeamă de Fructe




SPUMĂ DE GRIȘ CU ZEAMĂ DE FRUCTE

( 3 porții x 140 g )

Ingrediente

- Zeamă de fructe crude 200 ml
- apă 200 ml
- zahăr 30 g
- griș 25 g


Mod de preparare

Zeama de fructe de sezon ( zmeură, vișine, piersici,
mere etc, ) se pune la fiert cu apa și zahărul.
Cînd clocotește, se adaugă grișul, ,,în ploaie”,
bătînd tot timpul cu telul.
Se fierbe numai 4 minute ( dacă se fierbe mai mult
nu se mai face spumă ), se ia de pe foc și se bate
mai departe cu telul, pînă se obține o spumă.
Se toarnă în cești și se servește rece.
Se poate da de la 6 luni.


Calorii   cca  110/porție




Spumă de Griș cu Zeamă de Fructe




SPUMĂ DE GRIȘ CU ZEAMĂ DE FRUCTE

( 3 porții x 140 g )

Ingrediente

- Zeamă de fructe crude 200 ml
- apă 200 ml
- zahăr 30 g
- griș 25 g


Mod de preparare

Zeama de fructe de sezon ( zmeură, vișine, piersici,
mere etc, ) se pune la fiert cu apa și zahărul.
Cînd clocotește, se adaugă grișul, ,,în ploaie”,
bătînd tot timpul cu telul.
Se fierbe numai 4 minute ( dacă se fierbe mai mult
nu se mai face spumă ), se ia de pe foc și se bate
mai departe cu telul, pînă se obține o spumă.
Se toarnă în cești și se servește rece.
Se poate da de la 6 luni.


Calorii   cca  110/porție




Spumă de Fructe cu Griș




SPUMĂ DE FRUCTE CU GRIȘ

( o porție = 140 g )

Ingrediente

- Fructe ( mere, pere, piersici, caise etc, ) 100 g
- griș 15 g
- zahăr 10 g
- apă 170 ml



Mod de preparare


Se trece prin presă 1/2 din cantitatea de fructe, iar restul,
împreună cu cele rămase de la presare, se fierb, se
strecoară ( se obțin circa 170 ml ) și se adaugă grișul
,,în ploaie” și zahărul.
Se fierbe numai 4 minute, bătînd mereu cu telul și se
continuă încă 5 minute după ce s-a luat compoziția
de pe foc.
La sfîrșit, se adaugă și sucul obținut prin presare și
se amestecă.
Se dă de la 7 luni.


Calorii   cca 140/porție




Spumă de Fructe cu Griș




SPUMĂ DE FRUCTE CU GRIȘ

( o porție = 140 g )

Ingrediente

- Fructe ( mere, pere, piersici, caise etc, ) 100 g
- griș 15 g
- zahăr 10 g
- apă 170 ml



Mod de preparare


Se trece prin presă 1/2 din cantitatea de fructe, iar restul,
împreună cu cele rămase de la presare, se fierb, se
strecoară ( se obțin circa 170 ml ) și se adaugă grișul
,,în ploaie” și zahărul.
Se fierbe numai 4 minute, bătînd mereu cu telul și se
continuă încă 5 minute după ce s-a luat compoziția
de pe foc.
La sfîrșit, se adaugă și sucul obținut prin presare și
se amestecă.
Se dă de la 7 luni.


Calorii   cca 140/porție




Postare

  ANPC Termeni și Condiții