Compot de Piersici





COMPOT DE PIERSICI



( 8 porții  - 120 g )


Mod de preparare


Se folosesc aceleși cantități de materii prime și
același mod de preparare, ca la compotul de caise.
Dacă piersicile sînt prea tari, fructele, fără sîmburi
și tăiate în două sau în patru, se lasă să se înmoaie,
la început, în apa clocotită.
Se introduce în alimentație de la 7 luni, progresiv.


Calorii     140/porție










Compot de Piersici





COMPOT DE PIERSICI



( 8 porții  - 120 g )


Mod de preparare


Se folosesc aceleși cantități de materii prime și
același mod de preparare, ca la compotul de caise.
Dacă piersicile sînt prea tari, fructele, fără sîmburi
și tăiate în două sau în patru, se lasă să se înmoaie,
la început, în apa clocotită.
Se introduce în alimentație de la 7 luni, progresiv.


Calorii     140/porție










Compot de Caise



COMPOT DE CAISE

( 8 porții  - 120 g )

Ingrediente

- Caise 750 g
- apă 500 ml
- zahăr 160 g
- vanile 1/4 baton 1 plic zahăr vanilat
- zeamă de lămîie 5 ml


Mod de preparare

Se pun la fiert apă, zahărul, vanilia sau zahărul vanilat
și caisele, taiate în două sau în patru, cu sîmburii scoși.
Se fierb la foc domol 4 - 5 min., apoi compotul se dă la
rece și i se adaugă zeamă de lămîie.
Se poate da de la vîrsta de 7 luni, introdus progresiv.


Calorii    140/porție






Compot de Caise



COMPOT DE CAISE

( 8 porții  - 120 g )

Ingrediente

- Caise 750 g
- apă 500 ml
- zahăr 160 g
- vanile 1/4 baton 1 plic zahăr vanilat
- zeamă de lămîie 5 ml


Mod de preparare

Se pun la fiert apă, zahărul, vanilia sau zahărul vanilat
și caisele, taiate în două sau în patru, cu sîmburii scoși.
Se fierb la foc domol 4 - 5 min., apoi compotul se dă la
rece și i se adaugă zeamă de lămîie.
Se poate da de la vîrsta de 7 luni, introdus progresiv.


Calorii    140/porție






Postare

  ANPC Termeni și Condiții