Compot de Vișine



COMPOT DE VIȘINE

( 10 porții x 150  g )

Ingrediente

- Vișine 1 kg
- zahăr 250 g
- apă 600 ml
- zahăr vanilat 1 plic sau vanilie 1/4 baton



Mod de preparare

Vișinele, fără cozi, se spală bine, li se scot sîmburii
și apoi se firb 6 - 7 minute în apă cu zahăr și
vanilie sau zahărul vanilat.
Se dă de obicei după 9 luni, crescînd progresiv cantitatea.


Calorii   170/porție




Compot de Vișine



COMPOT DE VIȘINE

( 10 porții x 150  g )

Ingrediente

- Vișine 1 kg
- zahăr 250 g
- apă 600 ml
- zahăr vanilat 1 plic sau vanilie 1/4 baton



Mod de preparare

Vișinele, fără cozi, se spală bine, li se scot sîmburii
și apoi se firb 6 - 7 minute în apă cu zahăr și
vanilie sau zahărul vanilat.
Se dă de obicei după 9 luni, crescînd progresiv cantitatea.


Calorii   170/porție




Compot de Piersici





COMPOT DE PIERSICI



( 8 porții  - 120 g )


Mod de preparare


Se folosesc aceleși cantități de materii prime și
același mod de preparare, ca la compotul de caise.
Dacă piersicile sînt prea tari, fructele, fără sîmburi
și tăiate în două sau în patru, se lasă să se înmoaie,
la început, în apa clocotită.
Se introduce în alimentație de la 7 luni, progresiv.


Calorii     140/porție










Compot de Piersici





COMPOT DE PIERSICI



( 8 porții  - 120 g )


Mod de preparare


Se folosesc aceleși cantități de materii prime și
același mod de preparare, ca la compotul de caise.
Dacă piersicile sînt prea tari, fructele, fără sîmburi
și tăiate în două sau în patru, se lasă să se înmoaie,
la început, în apa clocotită.
Se introduce în alimentație de la 7 luni, progresiv.


Calorii     140/porție










Postare

  ANPC Termeni și Condiții