Lapte cu Portocale




LAPTE CU PORTOCALE


( 6 porții x 60 ml )

Ingrediente

- Lapte 250 ml
- suc de portocale 100 ml
- sucul de la o lămîie
- zahăr 60 g


Mod de preparare


Se pune laptele într-un castron, se adaugă sucul
de portocale și cel de lămîie, amestecîndu-se
bine cu telul.
La sfîrțit, se pune zahărul și se amestecă din nou.
Sucul preparat de portocale sau lămîie poate fi
înlocuit cu Hellas.


Calorii   80/porție



Lapte cu Portocale




LAPTE CU PORTOCALE


( 6 porții x 60 ml )

Ingrediente

- Lapte 250 ml
- suc de portocale 100 ml
- sucul de la o lămîie
- zahăr 60 g


Mod de preparare


Se pune laptele într-un castron, se adaugă sucul
de portocale și cel de lămîie, amestecîndu-se
bine cu telul.
La sfîrțit, se pune zahărul și se amestecă din nou.
Sucul preparat de portocale sau lămîie poate fi
înlocuit cu Hellas.


Calorii   80/porție



Oranjadă




ORANJADĂ
 

( o porție = 100 ml )



Ingrediente


- Zeamă de portocale sau hellas de portocale 30 ml
- zahăr 10 g
- apă 80 ml


Mod de preparare


Se pregătește la fel ca citronada vezi rețeta.









Oranjadă




ORANJADĂ
 

( o porție = 100 ml )



Ingrediente


- Zeamă de portocale sau hellas de portocale 30 ml
- zahăr 10 g
- apă 80 ml


Mod de preparare


Se pregătește la fel ca citronada vezi rețeta.









Postare

  ANPC Termeni și Condiții