Băuturi din Morcovi, Miere și Portocale



BĂUTURI DIN MORCOVI, MIERE ȘI PORTOCALE

( 12 porții x 50 g )

Ingrediente

- Suc de morcovi 1 1/2 pahar
- portocale 2 bucăți
- lămîie o bucată
- miere 4 linguri
- iaurt 1 1/2 pahar




Mod de preparare

Se prepară sucul de morcovi și se stoarce zeama
de la o lămîie și de la o portocală, iar miezul de
la cealaltă portocală se taie cubulețe.
Într-o sticlă se introduc: sucul de morcovi, zeama
de lămîie și portocală, precum și mierea.
Se astupă sticla și se agită bine, apoi se adaugă
iaurtul continuînd să se agite puternic.
În cești ( pahare ) se pun cubulețe de portocale,
peste care se toarnă băutura care se spumează și
se servește imediat.


Calorii   50/porție




Băuturi din Morcovi, Miere și Portocale



BĂUTURI DIN MORCOVI, MIERE ȘI PORTOCALE

( 12 porții x 50 g )

Ingrediente

- Suc de morcovi 1 1/2 pahar
- portocale 2 bucăți
- lămîie o bucată
- miere 4 linguri
- iaurt 1 1/2 pahar




Mod de preparare

Se prepară sucul de morcovi și se stoarce zeama
de la o lămîie și de la o portocală, iar miezul de
la cealaltă portocală se taie cubulețe.
Într-o sticlă se introduc: sucul de morcovi, zeama
de lămîie și portocală, precum și mierea.
Se astupă sticla și se agită bine, apoi se adaugă
iaurtul continuînd să se agite puternic.
În cești ( pahare ) se pun cubulețe de portocale,
peste care se toarnă băutura care se spumează și
se servește imediat.


Calorii   50/porție




Lapte cu Portocale




LAPTE CU PORTOCALE


( 6 porții x 60 ml )

Ingrediente

- Lapte 250 ml
- suc de portocale 100 ml
- sucul de la o lămîie
- zahăr 60 g


Mod de preparare


Se pune laptele într-un castron, se adaugă sucul
de portocale și cel de lămîie, amestecîndu-se
bine cu telul.
La sfîrțit, se pune zahărul și se amestecă din nou.
Sucul preparat de portocale sau lămîie poate fi
înlocuit cu Hellas.


Calorii   80/porție



Lapte cu Portocale




LAPTE CU PORTOCALE


( 6 porții x 60 ml )

Ingrediente

- Lapte 250 ml
- suc de portocale 100 ml
- sucul de la o lămîie
- zahăr 60 g


Mod de preparare


Se pune laptele într-un castron, se adaugă sucul
de portocale și cel de lămîie, amestecîndu-se
bine cu telul.
La sfîrțit, se pune zahărul și se amestecă din nou.
Sucul preparat de portocale sau lămîie poate fi
înlocuit cu Hellas.


Calorii   80/porție



Postare

  ANPC Termeni și Condiții