Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Bulz la Cuptor cu Brînză și Ou
BULZ LA CUPTOR CU BRÎNZĂ LA CUPTOR
Ingrediente
- Ouă
- smîntînă
- brînza
Mod de preparare
Se face o mămăligă, nu prea tare, o mămăliga moale, după ce
ați făcut mămăliga, se pune pe un prosop umed.
După aceea îtindeți mămăliga ca o foaie de cocă, și se unge cu un pic de margarină.
După ce ați uns mămăliga cu margarină, se pune un strat de smîntînă,
După ce ați pus smîntîna se pune un strat de brînză rasă.
După ce ați pus și brînza rasă, se rulează precum o ruladă.
Exact ca în imaginea alăturată.
După aceea se taie, felii mai groase, și se pune într-o tavă unsă cu
margarină, exect ca în imaginea alăturată.
După ce ați pun în tavă, se face cu mîna un loc mic, pentru a pune un
ou deasupra fiecărei rondele de mămăligă, cu smantînă și brînză rasă.
După aceea se bagă la cuptor timp de 10 sau 15 minute la foc mic, pînă
se fac ouăle de deasupra.
După ce sa făcut puteți mînca, se mai poate pune pe deasupra smantînă,
în cazul în care doriți poftă bună.
Bulz la Cuptor cu Brînză și Ou
BULZ LA CUPTOR CU BRÎNZĂ LA CUPTOR
Ingrediente
- Ouă
- smîntînă
- brînza
Mod de preparare
Se face o mămăligă, nu prea tare, o mămăliga moale, după ce
ați făcut mămăliga, se pune pe un prosop umed.
După aceea îtindeți mămăliga ca o foaie de cocă, și se unge cu un pic de margarină.
După ce ați uns mămăliga cu margarină, se pune un strat de smîntînă,
După ce ați pus smîntîna se pune un strat de brînză rasă.
După ce ați pus și brînza rasă, se rulează precum o ruladă.
Exact ca în imaginea alăturată.
După aceea se taie, felii mai groase, și se pune într-o tavă unsă cu
margarină, exect ca în imaginea alăturată.
După ce ați pun în tavă, se face cu mîna un loc mic, pentru a pune un
ou deasupra fiecărei rondele de mămăligă, cu smantînă și brînză rasă.
După aceea se bagă la cuptor timp de 10 sau 15 minute la foc mic, pînă
se fac ouăle de deasupra.
După ce sa făcut puteți mînca, se mai poate pune pe deasupra smantînă,
în cazul în care doriți poftă bună.
Mămăligă
MĂMĂLIGĂ
![]() |
| Mamaliga la început |
Ingrediente
Video mămăligă la tuci
- apă
- sare
- mălai
Mod de preparare
Video mămăligă la tuci
Orice gospodină mai în vîrstă știe că mămăliga nu se face în
oală emailată, mămăliga se face la ceaon sau tuci cum i se mai
zice.
Puneți apa în ceaon cam jumătate sau trei sferturi din ceaon,
se pune o linguriță de sare, se lasă apa să dea în clocot, si atunci
se pune malaiul în ploaie, dar și in același timp se amestecă, ca să
nu facă cocoloașe, după ce ați adăugat mălaiul, dați focul mic și
amestecați bine bine ca să nu fie cocoloașe de mălai, mamaliga se
fierbe 20 -30 minute cand este gata, îți dai seama cand se ia după
făcăleț, ca imaginea de mai jos.
Video mămăligă la tuci
![]() |
| mamaliga este gata |
Puneți mămăliga pe un fund uscat nu ud.
Mămăliga se poate mînca cu brînză, smîntînă, sau după caz cu ce
vă place și aveți la îndemînă.
Eu unul servesc acum cu varză a la cluj.
![]() |
| Mămăliga se taie cu ața de papiotă |
![]() |
| varză a la cluj cu mămăligă |
Mămăligă
MĂMĂLIGĂ
![]() |
| Mamaliga la început |
Ingrediente
Video mămăligă la tuci
- apă
- sare
- mălai
Mod de preparare
Video mămăligă la tuci
Orice gospodină mai în vîrstă știe că mămăliga nu se face în
oală emailată, mămăliga se face la ceaon sau tuci cum i se mai
zice.
Puneți apa în ceaon cam jumătate sau trei sferturi din ceaon,
se pune o linguriță de sare, se lasă apa să dea în clocot, si atunci
se pune malaiul în ploaie, dar și in același timp se amestecă, ca să
nu facă cocoloașe, după ce ați adăugat mălaiul, dați focul mic și
amestecați bine bine ca să nu fie cocoloașe de mălai, mamaliga se
fierbe 20 -30 minute cand este gata, îți dai seama cand se ia după
făcăleț, ca imaginea de mai jos.
Video mămăligă la tuci
![]() |
| mamaliga este gata |
Puneți mămăliga pe un fund uscat nu ud.
Mămăliga se poate mînca cu brînză, smîntînă, sau după caz cu ce
vă place și aveți la îndemînă.
Eu unul servesc acum cu varză a la cluj.
![]() |
| Mămăliga se taie cu ața de papiotă |
![]() |
| varză a la cluj cu mămăligă |
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții












