Ciuperci Umplute cu Brînză




CIUPERCI UMPLUTE CU BRÎNZĂ


Ingrediente

- 250 g ciuperci
- 100 g brînză de vaci
- 1 ou crud
- 100 g cașcaval
- sare
- mărar tocat
- 1 lingură de unt
- piper măcinat


Mod de preparare

Se spală ciupercile în mai multe ape, se rup codițele
și se toacă mărunt.
Se pun într-un adînc și se amestecă cu brînză de vaci,
mărar tocat, un ou crud și cașcaval dat pe răzătoare.
Amestecul se sărează și se piperează după, apoi umplu
ciupercile.
Se unge o tavă cu o lingură de unt și apoi se așează ciupercile.
Se țin în cuptor fierbinte o jumătate de oră, după care se
servesc calde.






Ciuperci Umplute cu Brînză




CIUPERCI UMPLUTE CU BRÎNZĂ


Ingrediente

- 250 g ciuperci
- 100 g brînză de vaci
- 1 ou crud
- 100 g cașcaval
- sare
- mărar tocat
- 1 lingură de unt
- piper măcinat


Mod de preparare

Se spală ciupercile în mai multe ape, se rup codițele
și se toacă mărunt.
Se pun într-un adînc și se amestecă cu brînză de vaci,
mărar tocat, un ou crud și cașcaval dat pe răzătoare.
Amestecul se sărează și se piperează după, apoi umplu
ciupercile.
Se unge o tavă cu o lingură de unt și apoi se așează ciupercile.
Se țin în cuptor fierbinte o jumătate de oră, după care se
servesc calde.






Roșii Portugheze



ROȘII PORTUGHEZE


Ingrediente

- 6 8 roșii
- 300 g pește desărat și fără oase
- 2 linguri verdeață tocată mărunt
- 1 lingură de unt
- 100 g cașcaval
- 1 cană de lapte
- 3 felii de franzelă
- sare
- piper


Mod de preparare


Se spală roșiile, se taie căpăcele și se golesc de miez cu
un cuțit ascuțit.
Se lasă să se scurgă pînă cînd se pregătește umplutura.
Se rumenește pîine în unt, se fărîmițează cu mîna și se
pune într-o farfurie adîncă.
Peste ea se pune peștele desărat și fără oase, tocat mărunt.
Se amestecă ușor, apoi se adaugă miezul de la o roșie,
verdeața tocată mărunt și o ceașcă de lapte dulce.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, se umplu cu
acesta roșiile care se așază pe un platou de sticlă uns cu unt.
Se rade cașcavalul deasupra roșiilor, se introduce forma în
cuptor încins și se ține pînă cînd roșiile se înmoaie ușor.
Se servesc calde.






Roșii Portugheze



ROȘII PORTUGHEZE


Ingrediente

- 6 8 roșii
- 300 g pește desărat și fără oase
- 2 linguri verdeață tocată mărunt
- 1 lingură de unt
- 100 g cașcaval
- 1 cană de lapte
- 3 felii de franzelă
- sare
- piper


Mod de preparare


Se spală roșiile, se taie căpăcele și se golesc de miez cu
un cuțit ascuțit.
Se lasă să se scurgă pînă cînd se pregătește umplutura.
Se rumenește pîine în unt, se fărîmițează cu mîna și se
pune într-o farfurie adîncă.
Peste ea se pune peștele desărat și fără oase, tocat mărunt.
Se amestecă ușor, apoi se adaugă miezul de la o roșie,
verdeața tocată mărunt și o ceașcă de lapte dulce.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, se umplu cu
acesta roșiile care se așază pe un platou de sticlă uns cu unt.
Se rade cașcavalul deasupra roșiilor, se introduce forma în
cuptor încins și se ține pînă cînd roșiile se înmoaie ușor.
Se servesc calde.






Postare

  ANPC Termeni și Condiții