Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Omletă cu Resturi de Fripturi
OMLETĂ CU RESTURI DE FRIPTURI
Ingrediente
- 4 ouă
- 1 linguriță de făină
- 1 ceașcă de lapte dulce sau cîteva linguri de apă rece
- 2 felii de salam
- 2 felii de costiță afumată
- 2 felii de friptură rece
- 1 linguriță de bulion sau o roșie mare
- verdeață tocată
- 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
resturile de carne se taie felii subțiri și se călesc în jumătate
din cantitatea de ulei.
Se colorează cu o linguriță de bulion și se presară cu
verdeață tocată.
Se bat ouăle întregi cu o linguriță de făină pusă în ploaie
ca să nu se facă cocoloașe, se subțiază cu apă rece sau cu o
ceașcă de lapte dulce, după care se prăjește în uleiul rămas.
Omleta se întoarce cu atenție, ca să nu se rupă, apoi se pune
pe un platou și se acoperă cu amestecul de carne, sărat și pipărat
după gust.
Omleta se rulează, se taie felii groase și se servește alături de
cartofi prăjiți.
Lîngă ele se pun legume de sezon sau castraveți murați.
Omletă cu Resturi de Fripturi
OMLETĂ CU RESTURI DE FRIPTURI
Ingrediente
- 4 ouă
- 1 linguriță de făină
- 1 ceașcă de lapte dulce sau cîteva linguri de apă rece
- 2 felii de salam
- 2 felii de costiță afumată
- 2 felii de friptură rece
- 1 linguriță de bulion sau o roșie mare
- verdeață tocată
- 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
resturile de carne se taie felii subțiri și se călesc în jumătate
din cantitatea de ulei.
Se colorează cu o linguriță de bulion și se presară cu
verdeață tocată.
Se bat ouăle întregi cu o linguriță de făină pusă în ploaie
ca să nu se facă cocoloașe, se subțiază cu apă rece sau cu o
ceașcă de lapte dulce, după care se prăjește în uleiul rămas.
Omleta se întoarce cu atenție, ca să nu se rupă, apoi se pune
pe un platou și se acoperă cu amestecul de carne, sărat și pipărat
după gust.
Omleta se rulează, se taie felii groase și se servește alături de
cartofi prăjiți.
Lîngă ele se pun legume de sezon sau castraveți murați.
Omletă cu Smîntînă
OMLETĂ CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
Video omletă cu ardei ceapă brînză și mezeluri
- 4 ouă
- 1 linguriță de făină
- 1 ceașcă de smîntînă
- sare
- piper măcinat
- verdeață
Video omletă cu ardei ceapă brînză și mezeluri
Mod de preparare
Se bat ouăle bine cu o linguriță de smîntînă și o
linguriță de făină pusă în ploaie.
Cînd amestecul este omogen, se pune restul de
smîntînă, se sărează și se piperează amestecul
după gust, după care se prăjește omleta în ulei fierbinte.
După gust, omleta se poate bate și cu o linguriță
de verdeață tocată mărunt.
Se servește caldă, cu murături sau cu legume
de sezon.
Video omletă cu ardei ceapă brînză și mezeluri
Omletă cu Smîntînă
OMLETĂ CU SMÎNTÎNĂ
Ingrediente
Video omletă cu ardei ceapă brînză și mezeluri
- 4 ouă
- 1 linguriță de făină
- 1 ceașcă de smîntînă
- sare
- piper măcinat
- verdeață
Video omletă cu ardei ceapă brînză și mezeluri
Mod de preparare
Se bat ouăle bine cu o linguriță de smîntînă și o
linguriță de făină pusă în ploaie.
Cînd amestecul este omogen, se pune restul de
smîntînă, se sărează și se piperează amestecul
după gust, după care se prăjește omleta în ulei fierbinte.
După gust, omleta se poate bate și cu o linguriță
de verdeață tocată mărunt.
Se servește caldă, cu murături sau cu legume
de sezon.
Video omletă cu ardei ceapă brînză și mezeluri
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții