Macaroane cu Nuci



MACAROANE CU NUCI


Ingrediente

- 1/4 macaroane
- 100 g nuci curăţate
- sare
- 50 g unt
- 100 g zahăr



 Mod de preparare


Se pun macaroanele să fiarbă în apă cu sare, se clătesc
în apă rece după jumătate de oră de fierbere, apoi se
răstoarnă într-o cratiţă unsă cu unt.
Nucile se toacă mărunt sau se macină, se amestecă cu
macaroanele, se acoperă cu un strat subţire de zahăr
şi se introduce vasul în cuptorul fierbinte, pentru un sfert
de oră.
Se servesc ca desert.
Macaroanele se pot pregăti şi pe plită, la foc mic.
Se lasă să se amestece cu untul, la cald, apoi se amestecă
cu nucile şi se servesc cu zahăr.




Macaroane cu Nuci



MACAROANE CU NUCI


Ingrediente

- 1/4 macaroane
- 100 g nuci curăţate
- sare
- 50 g unt
- 100 g zahăr



 Mod de preparare


Se pun macaroanele să fiarbă în apă cu sare, se clătesc
în apă rece după jumătate de oră de fierbere, apoi se
răstoarnă într-o cratiţă unsă cu unt.
Nucile se toacă mărunt sau se macină, se amestecă cu
macaroanele, se acoperă cu un strat subţire de zahăr
şi se introduce vasul în cuptorul fierbinte, pentru un sfert
de oră.
Se servesc ca desert.
Macaroanele se pot pregăti şi pe plită, la foc mic.
Se lasă să se amestece cu untul, la cald, apoi se amestecă
cu nucile şi se servesc cu zahăr.




Macaroane cu Ficăţei de Pasăre




MACAROANE CU FICĂŢEI DE PASĂRE


Ingrediente

- 200 g ficăţei de pasăre
- 1/3 kg macaroane
- 50 g unt
- sare
- 100 g caşcaval ras
- piper


Mod de preparare


Ficăţeii de pasăre se pun la fiert în apă, se scot
după primul clocot, se pun să se prăjească apoi
cu o lingură de unt.
Cînd sînt gata, se scot şi se zdrobesc cu furculiţa
pînă cînd arată ca o pastă.
Se sărează şi se piperează după gust, apoi se amestecă
cu macaroanele fierte şi scurse bine.
Amestecul se pune într-o formă unsă cu o linguriţă de
unt ( 25 g ), se acoperă cu caşcaval ras şi se introduce
în cuptorul încins, pentru un sfert de oră.
Se servesc calde.





Macaroane cu Ficăţei de Pasăre




MACAROANE CU FICĂŢEI DE PASĂRE


Ingrediente

- 200 g ficăţei de pasăre
- 1/3 kg macaroane
- 50 g unt
- sare
- 100 g caşcaval ras
- piper


Mod de preparare


Ficăţeii de pasăre se pun la fiert în apă, se scot
după primul clocot, se pun să se prăjească apoi
cu o lingură de unt.
Cînd sînt gata, se scot şi se zdrobesc cu furculiţa
pînă cînd arată ca o pastă.
Se sărează şi se piperează după gust, apoi se amestecă
cu macaroanele fierte şi scurse bine.
Amestecul se pune într-o formă unsă cu o linguriţă de
unt ( 25 g ), se acoperă cu caşcaval ras şi se introduce
în cuptorul încins, pentru un sfert de oră.
Se servesc calde.





Postare

  ANPC Termeni și Condiții