Macaroane cu Șuncă




MACAROANE CU ȘUNCĂ


Ingrediente

- 200 g șuncă slabă
- 200 g macaroane
- 200 g brînză sarată sau cașcaval
- 50 g unt
- 3 ouă
- 1 pahar de suc de roșii
- sare
- 1 lingură de zahăr




Mod de preparare

Se fierb macaroanele o jumătate de oră în apă cu sare,
după care se clătesc cu apă rece și se lasă să se scurgă.
Se unge o formă cu unt, se taie șunca felii subțiri și se
amestecă cu macaroanele, apoi se pun împreună în formă.
Se bat spumă trei ouă, se pun peste macaroane, se
sărează și se îndulcește după gust sucul de roșii, care se
formează peste amestec.
Se introduce forma în cuptorul încins, pentru o jumătate
de oră.
Deasupra amestecului se pun bucățele mici din restul de
unt, pentru ca mîncarea să fie gustoasă și să nu se usuce.
Mîncarea se servește caldă, tăiată potrivit de groase.






Macaroane cu Șuncă




MACAROANE CU ȘUNCĂ


Ingrediente

- 200 g șuncă slabă
- 200 g macaroane
- 200 g brînză sarată sau cașcaval
- 50 g unt
- 3 ouă
- 1 pahar de suc de roșii
- sare
- 1 lingură de zahăr




Mod de preparare

Se fierb macaroanele o jumătate de oră în apă cu sare,
după care se clătesc cu apă rece și se lasă să se scurgă.
Se unge o formă cu unt, se taie șunca felii subțiri și se
amestecă cu macaroanele, apoi se pun împreună în formă.
Se bat spumă trei ouă, se pun peste macaroane, se
sărează și se îndulcește după gust sucul de roșii, care se
formează peste amestec.
Se introduce forma în cuptorul încins, pentru o jumătate
de oră.
Deasupra amestecului se pun bucățele mici din restul de
unt, pentru ca mîncarea să fie gustoasă și să nu se usuce.
Mîncarea se servește caldă, tăiată potrivit de groase.






Macaroane cu Sos de Roşii




MACAROANE CU SOS DE ROŞII


Ingrediente

- 200 g macaroane
- sare
- cimbru
- 3 linguri de ulei
- 1 cană sos de roşii
- 1 lingură de zahăr




Mod de preparare


Se fierb macaroanele o jumătate de oră în apă cu sare,
apoi se spală cu apă rece şi se scurg bine.
Se răstoarnă într-o cratiţă împreună cu o cană de sos
de roşii, o lingură de zahăr, o linguriţă de sare şi trei linguri
de ulei.
Se mocşorează focul şi se mai fierb un sfert de oră, se
parfumează apoi cu cimbru şi se servesc calde, ca
garnitură la friptura de pasăre sau de porc.






Macaroane cu Sos de Roşii




MACAROANE CU SOS DE ROŞII


Ingrediente

- 200 g macaroane
- sare
- cimbru
- 3 linguri de ulei
- 1 cană sos de roşii
- 1 lingură de zahăr




Mod de preparare


Se fierb macaroanele o jumătate de oră în apă cu sare,
apoi se spală cu apă rece şi se scurg bine.
Se răstoarnă într-o cratiţă împreună cu o cană de sos
de roşii, o lingură de zahăr, o linguriţă de sare şi trei linguri
de ulei.
Se mocşorează focul şi se mai fierb un sfert de oră, se
parfumează apoi cu cimbru şi se servesc calde, ca
garnitură la friptura de pasăre sau de porc.






Postare

  ANPC Termeni și Condiții