Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Ciorbă de Dovlecei cu Smîntînă sau Iaurt
CIORBĂ DE DOVLECEI CU SMÎNTÎNĂ SAU IAURT
Ingrediente
Video ciorbă de legume
- 4 - 5 dovlecei mijlocii
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- sare
- 1 țelină
- 1 ceașcă mică de orez
- 1 borcan de iaurt
- verdeață tocată
- ulei
- 1/2 kg roșii decojite
Mod de preparare
Video ciorbă de legume
Se curăță dovleceii, se taie pe lung și se curăță de semințe.
Se taie cuburi mici, care se pun la fiert cu 1 litru de apă
caldă, împreună cu țelina, morcovii și ceapa tăiate felii
subțiri.
Se acoperă și se fierb încet o jumătate de oră, după care
se adaugă roșiile decojite și tăiate felii subțiri.
Se potrivește de sare, se mai fierb legumele zece minute,
după care se ia oala de pe foc.
Se drege ciorba cu iaurt bătut sau cu o cană de smîntînă
acrișoară.
Ciorba se poate pregăti fără roșii.
Se servește caldă, cu verdeață tocată deasupra.
Video ciorbă de legume
Ciorbă de Dovlecei cu Smîntînă sau Iaurt
CIORBĂ DE DOVLECEI CU SMÎNTÎNĂ SAU IAURT
Ingrediente
Video ciorbă de legume
- 4 - 5 dovlecei mijlocii
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- sare
- 1 țelină
- 1 ceașcă mică de orez
- 1 borcan de iaurt
- verdeață tocată
- ulei
- 1/2 kg roșii decojite
Mod de preparare
Video ciorbă de legume
Se curăță dovleceii, se taie pe lung și se curăță de semințe.
Se taie cuburi mici, care se pun la fiert cu 1 litru de apă
caldă, împreună cu țelina, morcovii și ceapa tăiate felii
subțiri.
Se acoperă și se fierb încet o jumătate de oră, după care
se adaugă roșiile decojite și tăiate felii subțiri.
Se potrivește de sare, se mai fierb legumele zece minute,
după care se ia oala de pe foc.
Se drege ciorba cu iaurt bătut sau cu o cană de smîntînă
acrișoară.
Ciorba se poate pregăti fără roșii.
Se servește caldă, cu verdeață tocată deasupra.
Video ciorbă de legume
Ciorbă de Dovlecei sau Castraveți
CIORBĂ DE DOVLECEI SAU CASTRAVEȚI
Ingrediente
Video ciorbă de legume
- 4 - 5 dovlecei mijlocii sau castraveți
- 1 ceașcă de orez
- 1 ceapă
- 3 morcovi tineri
- 1 kg de roșii decojite
- cîteva linguri de ulei
- 1 linguri de supă concentrată
- verdeață tocată mărunt
Video ciorbă de legume
Mod de preparare
Se curăță dovleceii sau castraveții de coajă albă de
deasupra, se taie pe lung și se golesc de semințe,
apoi se taie cubulețe mici.
Dovleceii sau castraveți se pun la fiert cu 1 l de apă
caldă împreună cu morcovii tăiați fideluță și ceapă
tocată mărunt.
Se fierbe totul acoperit, la foc mic, cu puțină sare.
Dovleceii sau castraveți fierb într-o jumătate de oră.
Se adaugă în supă orezul fiert separat, apoi roșiile
decojite și tăiate felii subțiri.
Se potrivește de sare și se mai fierb legumele
împreună zece minute, după care se adaugă cîteva
linguri de ulei și verdeață tocată mărunt.
Ciorba se servește caldă, dar este bună și rece.
Pentru a mări calitatea nutritivă a mîncării, se poate
pune la fiert o lingură de supă concentrată.
Video ciorbă de legume
Ciorbă de Dovlecei sau Castraveți
CIORBĂ DE DOVLECEI SAU CASTRAVEȚI
Ingrediente
Video ciorbă de legume
- 4 - 5 dovlecei mijlocii sau castraveți
- 1 ceașcă de orez
- 1 ceapă
- 3 morcovi tineri
- 1 kg de roșii decojite
- cîteva linguri de ulei
- 1 linguri de supă concentrată
- verdeață tocată mărunt
Video ciorbă de legume
Mod de preparare
Se curăță dovleceii sau castraveții de coajă albă de
deasupra, se taie pe lung și se golesc de semințe,
apoi se taie cubulețe mici.
Dovleceii sau castraveți se pun la fiert cu 1 l de apă
caldă împreună cu morcovii tăiați fideluță și ceapă
tocată mărunt.
Se fierbe totul acoperit, la foc mic, cu puțină sare.
Dovleceii sau castraveți fierb într-o jumătate de oră.
Se adaugă în supă orezul fiert separat, apoi roșiile
decojite și tăiate felii subțiri.
Se potrivește de sare și se mai fierb legumele
împreună zece minute, după care se adaugă cîteva
linguri de ulei și verdeață tocată mărunt.
Ciorba se servește caldă, dar este bună și rece.
Pentru a mări calitatea nutritivă a mîncării, se poate
pune la fiert o lingură de supă concentrată.
Video ciorbă de legume
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții

