Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cartofi Franțuzești la Cuptor
CARTOFI FRANȚUZEȘTI LA CUPTOR
Ingrediente
- 1 kg de cartofi
- sare
- 250 g brînză de vaci
- 250 ml smîntînă
- 4 ouă fierte tari
-unt sau margarină
- piper
Mod de preparare
Se fierb cartofii în coajă, se curăță cînd coaja a crăpat puțin,
se taie rondele și se pun într-o formă unsă cu unt sau cu ulei,
alternînd un strat de cartofi cu unul de brînză și altul de rondele
de ou.
Se încheie operația cu un strat de cartofi, se acoperă cu smîntînă
sărată și se introduce forma la cuptor pentru o oră.
Se coc la foc mic și se scot cînd au prins o crustă ușor aurie.
Se servesc fierbinți.
Cartofi Franțuzești la Cuptor
CARTOFI FRANȚUZEȘTI LA CUPTOR
Ingrediente
- 1 kg de cartofi
- sare
- 250 g brînză de vaci
- 250 ml smîntînă
- 4 ouă fierte tari
-unt sau margarină
- piper
Mod de preparare
Se fierb cartofii în coajă, se curăță cînd coaja a crăpat puțin,
se taie rondele și se pun într-o formă unsă cu unt sau cu ulei,
alternînd un strat de cartofi cu unul de brînză și altul de rondele
de ou.
Se încheie operația cu un strat de cartofi, se acoperă cu smîntînă
sărată și se introduce forma la cuptor pentru o oră.
Se coc la foc mic și se scot cînd au prins o crustă ușor aurie.
Se servesc fierbinți.
Cartofi Fierți și Prăjiți
CARTOFI FIERȚI ȘI PRĂJIȚI
Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 100 g cașcaval
- mărar tocat
Mod de preparare
Se curăță cartofii, se fierb în apă cu sare și se
scot cînd sînt gata.
Se taie felii groase și se prăjesc în ulei încins
pînă cînd se rumenesc.
Se scot se acoperă cu cașcaval ras și mărar tocat
și se servesc fierbinți, cu ochiuri romînești și
salată de sezon.
Cartofi Fierți și Prăjiți
CARTOFI FIERȚI ȘI PRĂJIȚI
Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- 100 g cașcaval
- mărar tocat
Mod de preparare
Se curăță cartofii, se fierb în apă cu sare și se
scot cînd sînt gata.
Se taie felii groase și se prăjesc în ulei încins
pînă cînd se rumenesc.
Se scot se acoperă cu cașcaval ras și mărar tocat
și se servesc fierbinți, cu ochiuri romînești și
salată de sezon.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții