Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Conopidă Poloneză
CONOPIDĂ POLONEZĂ
Ingrediente
- 1 conopidă mare
- 2 felii de franzelă
- 100 g unt
- sare
- 4 ouă fierte tari
- verdeață tocată
- 1/2 lămîie
Mod de preparare
Se desface conopida în buchețele, se spală și se fierbe
un sfert de oră în apă cu sare.
Se scoate, se scoate și se rumenește în unt.
Se așază conopida pe un platou mare, se acoperă cu
felii de franzelă prăjite în unt și se înconjoară cu felii
de ou fiert tare.
Peste conopidă se stoarce zeama de la jumătate de lămîie,
se acoperă cu verdeață tocată mărunt și se servește imediat.
Conopidă Poloneză
CONOPIDĂ POLONEZĂ
Ingrediente
- 1 conopidă mare
- 2 felii de franzelă
- 100 g unt
- sare
- 4 ouă fierte tari
- verdeață tocată
- 1/2 lămîie
Mod de preparare
Se desface conopida în buchețele, se spală și se fierbe
un sfert de oră în apă cu sare.
Se scoate, se scoate și se rumenește în unt.
Se așază conopida pe un platou mare, se acoperă cu
felii de franzelă prăjite în unt și se înconjoară cu felii
de ou fiert tare.
Peste conopidă se stoarce zeama de la jumătate de lămîie,
se acoperă cu verdeață tocată mărunt și se servește imediat.
Conopidă cu Sos de Roșii
CONOPIDĂ CU SOS DE ROȘII
Ingrediente
- 1 conopidă
- 1 cană suc de roșii
- 100 g cașcaval
- sare
- 2 linguri de unt sau 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Se desface conopida în buchețele, se spală și se fierbe
în apă cu sare, care clocotește.
Se scurge cînd este fiartă și se pune într-o cratiță unsă
cu unt, se acoperă cu suc de roșii sărat și puțin îndulcit.
Se rade cașcaval peste conopidă și se coace la cuptor o
jumătate de oră, după care se servește caldă, cu pîine proaspătă.
Conopidă cu Sos de Roșii
CONOPIDĂ CU SOS DE ROȘII
Ingrediente
- 1 conopidă
- 1 cană suc de roșii
- 100 g cașcaval
- sare
- 2 linguri de unt sau 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Se desface conopida în buchețele, se spală și se fierbe
în apă cu sare, care clocotește.
Se scurge cînd este fiartă și se pune într-o cratiță unsă
cu unt, se acoperă cu suc de roșii sărat și puțin îndulcit.
Se rade cașcaval peste conopidă și se coace la cuptor o
jumătate de oră, după care se servește caldă, cu pîine proaspătă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții