Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Conopidă cu Sos de Roșii
CONOPIDĂ CU SOS DE ROȘII
Ingrediente
- 1 conopidă
- 1 cană suc de roșii
- 100 g cașcaval
- sare
- 2 linguri de unt sau 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Se desface conopida în buchețele, se spală și se fierbe
în apă cu sare, care clocotește.
Se scurge cînd este fiartă și se pune într-o cratiță unsă
cu unt, se acoperă cu suc de roșii sărat și puțin îndulcit.
Se rade cașcaval peste conopidă și se coace la cuptor o
jumătate de oră, după care se servește caldă, cu pîine proaspătă.
Conopidă cu Sos de Roșii
CONOPIDĂ CU SOS DE ROȘII
Ingrediente
- 1 conopidă
- 1 cană suc de roșii
- 100 g cașcaval
- sare
- 2 linguri de unt sau 1 ceașcă de ulei
Mod de preparare
Se desface conopida în buchețele, se spală și se fierbe
în apă cu sare, care clocotește.
Se scurge cînd este fiartă și se pune într-o cratiță unsă
cu unt, se acoperă cu suc de roșii sărat și puțin îndulcit.
Se rade cașcaval peste conopidă și se coace la cuptor o
jumătate de oră, după care se servește caldă, cu pîine proaspătă.
Conopidă cu Pesmet
CONOPIDĂ CU PESMET
Ingrediente
- 1 conopidă mare
- 2 ouă
- 3 linguri de pesmet
- sare
- 1 lingură de unt
Mod de preparare
Se desface conopida în buchețele și se pune la fiert în apă
cu sare, care clocotește.
Se scoate după un sfert de oră, se trece fiecare buchețel
prin ou bătut și pri pesmet și se așază în straturi într-o formă
unsă cu unt și tapetată cu puțin pesmet.
Restul de ou se pune peste conopidă, se introduce forma în
cuptor cald și se coace o jumătate de oră.
Se scoate din cuptor cînd a devenit puțin aurie.
Se servește caldă.
Conopidă cu Pesmet
CONOPIDĂ CU PESMET
Ingrediente
- 1 conopidă mare
- 2 ouă
- 3 linguri de pesmet
- sare
- 1 lingură de unt
Mod de preparare
Se desface conopida în buchețele și se pune la fiert în apă
cu sare, care clocotește.
Se scoate după un sfert de oră, se trece fiecare buchețel
prin ou bătut și pri pesmet și se așază în straturi într-o formă
unsă cu unt și tapetată cu puțin pesmet.
Restul de ou se pune peste conopidă, se introduce forma în
cuptor cald și se coace o jumătate de oră.
Se scoate din cuptor cînd a devenit puțin aurie.
Se servește caldă.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții