Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Friptură din Cap de Piept de Porc
FRIPTURĂ DIN CAP DE PIEPT DE PORC
Ingrediente
Video carne de porc la cuptor cu...
- 1 2/2 kg cap de piept
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- verdeață tocată
- 1 pahar de vin alb
- 1 cană de supă
- usturoi
- piper boabe
Mod de preparare
Video carne de porc la cuptor cu...
Carnea se spală, se taie felii mari, care se prăjesc în ulei încins.
Cînd s-au rumenit ușor, se pun în cratița în care s-au prăjit,
împreună cu o ceașcă de supă sau de apă caldă, apoi se adaugă
boabe de piper și sare după gust, se acoperă cratița și se micșorează
focul.
După o jumătate de oră de fierbere se adaugă un pahar de vin alb
și verdeață tocată, precum și cîțiva căței de usturoi tocați mărunt.
Se trage cratița de pe foc cînd friptura este moale.
Se servește fierbinte, cu garnitură de legume.
Video carne de porc la cuptor cu...
Friptură din Cap de Piept de Porc
FRIPTURĂ DIN CAP DE PIEPT DE PORC
Ingrediente
Video carne de porc la cuptor cu...
- 1 2/2 kg cap de piept
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- verdeață tocată
- 1 pahar de vin alb
- 1 cană de supă
- usturoi
- piper boabe
Mod de preparare
Video carne de porc la cuptor cu...
Carnea se spală, se taie felii mari, care se prăjesc în ulei încins.
Cînd s-au rumenit ușor, se pun în cratița în care s-au prăjit,
împreună cu o ceașcă de supă sau de apă caldă, apoi se adaugă
boabe de piper și sare după gust, se acoperă cratița și se micșorează
focul.
După o jumătate de oră de fierbere se adaugă un pahar de vin alb
și verdeață tocată, precum și cîțiva căței de usturoi tocați mărunt.
Se trage cratița de pe foc cînd friptura este moale.
Se servește fierbinte, cu garnitură de legume.
Video carne de porc la cuptor cu...
Roșii Umplute cu Șvaițer
ROȘII UMPLUTE CU ȘVAIȚER
Ingrediente
- 8 roșii mijlocii
- 200 g șvaițer
- 2 linguri de unt
- 1 gălbenuș
- sare
- piper
Mod de preparare
Se spală roșiile, se golesc de miez și se lasă să se
scurgă cîteva minute.
Se dă svaițerul pe răzătoare, se amestecă cu puțin
miez de roșii, se sărează și se piperează, apoi se
leagă cu un gălbenuș.
Cu acest amestec se umplu roșiile, care se pun într-o
formă unsă cu unt, se acoperă cu restul de miez de
roșii, și se țin în cuptorul cald o jumătate de oră.
Se servesc calde.
Roșii Umplute cu Șvaițer
ROȘII UMPLUTE CU ȘVAIȚER
Ingrediente
- 8 roșii mijlocii
- 200 g șvaițer
- 2 linguri de unt
- 1 gălbenuș
- sare
- piper
Mod de preparare
Se spală roșiile, se golesc de miez și se lasă să se
scurgă cîteva minute.
Se dă svaițerul pe răzătoare, se amestecă cu puțin
miez de roșii, se sărează și se piperează, apoi se
leagă cu un gălbenuș.
Cu acest amestec se umplu roșiile, care se pun într-o
formă unsă cu unt, se acoperă cu restul de miez de
roșii, și se țin în cuptorul cald o jumătate de oră.
Se servesc calde.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții