Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Friptură cu Omletă
FRIPTURĂ CU OMLETĂ
Ingrediente
- 1 kg carne fără os de porc sau de mînzat
- 5 ouă
- 1 felie de parmezan
- sare
- pătrunjel verde tocat
- 1 ceașcă de ulei
- piper măcinat
Mod de preparare
Carnea se spală, se curăță de pielițe, se desface cu un cuțit
ascuțit, se bate bine cu un bătător de lemn sau cu coada
unui cuțit mai mare, se sărează și se piperează după gust.
Se strînge, rulîndu-se pe lungime, se leagă cu o ață subțire
și se introduce pentru o oră în cuptorul fierbinte cu o ceașcă
de ulei și o cană de supă de zarzavat.
Se scoate, se desface ața și se întoarce cu partea friptă în sus.
Se face o omletă din cinci ouă bătute spumă, peste care se
rade o felie de parmezan.
În omletă se pune și verdeață tocată fin.
Cînd omleta este gata, se pune direct pe friptură, se rulează
din nou friptura, se leagă cu ață de bumbac curată și se introduce
în cuptorul fierbinte să se frigă la foc potrivit.
Se stropește cu sosul în care se frige, din cînd în cînd, pînă
cînd prinde o crustă aurie.
Cînd este gata, friptura se scoate din cuptor, se așază pe un platou
și se desface ața ușor.
Se taie felii potrivit de groase și se servește caldă, cu garnitură
de legume sote și salată de sezon.
Friptură cu Omletă
FRIPTURĂ CU OMLETĂ
Ingrediente
- 1 kg carne fără os de porc sau de mînzat
- 5 ouă
- 1 felie de parmezan
- sare
- pătrunjel verde tocat
- 1 ceașcă de ulei
- piper măcinat
Mod de preparare
Carnea se spală, se curăță de pielițe, se desface cu un cuțit
ascuțit, se bate bine cu un bătător de lemn sau cu coada
unui cuțit mai mare, se sărează și se piperează după gust.
Se strînge, rulîndu-se pe lungime, se leagă cu o ață subțire
și se introduce pentru o oră în cuptorul fierbinte cu o ceașcă
de ulei și o cană de supă de zarzavat.
Se scoate, se desface ața și se întoarce cu partea friptă în sus.
Se face o omletă din cinci ouă bătute spumă, peste care se
rade o felie de parmezan.
În omletă se pune și verdeață tocată fin.
Cînd omleta este gata, se pune direct pe friptură, se rulează
din nou friptura, se leagă cu ață de bumbac curată și se introduce
în cuptorul fierbinte să se frigă la foc potrivit.
Se stropește cu sosul în care se frige, din cînd în cînd, pînă
cînd prinde o crustă aurie.
Cînd este gata, friptura se scoate din cuptor, se așază pe un platou
și se desface ața ușor.
Se taie felii potrivit de groase și se servește caldă, cu garnitură
de legume sote și salată de sezon.
Friptură la Grătar
FRIPTURĂ LA GRĂTAR
Ingrediente
Video carne de porc la cuptor cu...
- 6 felii de carne marcă de porc
- 1 lingură de ulei
- sare
- cimbru
- usturoi
Mod de preparare
Video carne de porc la cuptor cu...
Se spallă carnea, se șterge cu un prosop curat, se bate
ușor fiecare felie, apoi se pune pe grătar.
Se frige în cuptorul aragazului sau pe un grătar special,
care se așază direct pe flacără.
Carnea se unge cu ulei înainte de a fi pusă pe grătar și
se sărează cînd friptura este aproape gata.
Friptura se frige la foc potrivit, cu o tavă cu apă pusă
sub grătarul aragazului.
Se parfumează cu cimbru cînd este gata și se servește
cu mujdei de usturoi.
Friptura se face în același fel pe jar, pusă direct pe un
grătar de sîrmă.
Se întoarce des, ca să se pătrundă bine.
Video carne de porc la cuptor cu...
Friptură la Grătar
FRIPTURĂ LA GRĂTAR
Ingrediente
Video carne de porc la cuptor cu...
- 6 felii de carne marcă de porc
- 1 lingură de ulei
- sare
- cimbru
- usturoi
Mod de preparare
Video carne de porc la cuptor cu...
Se spallă carnea, se șterge cu un prosop curat, se bate
ușor fiecare felie, apoi se pune pe grătar.
Se frige în cuptorul aragazului sau pe un grătar special,
care se așază direct pe flacără.
Carnea se unge cu ulei înainte de a fi pusă pe grătar și
se sărează cînd friptura este aproape gata.
Friptura se frige la foc potrivit, cu o tavă cu apă pusă
sub grătarul aragazului.
Se parfumează cu cimbru cînd este gata și se servește
cu mujdei de usturoi.
Friptura se face în același fel pe jar, pusă direct pe un
grătar de sîrmă.
Se întoarce des, ca să se pătrundă bine.
Video carne de porc la cuptor cu...
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții