Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Carne de Miel cu Spanac
CARNE DE MIEL CU SPANAC
Ingrediente
- 1 kg carne de miel
- 1 kg spanac
- 2 linguri de unt
- 1 linguriță de făină
- sare
- piper
- 1 ceașcă de lapte
- usturoi
- 1 linguriță bulion de roșii
Mod de preparare
Se spală carnea și se taie felii groase, apoi se călește în unt.
Separat se pregătește spanacul astfel : se spală frunză cu
frunză, se opărește cinci minute în apă clocotită și se scurge.
Se toacă mărunt și se pune peste carne.
Se umple cratița cu zeamă de spanac, se adaugă făina desfăcută
în lapte, o linguriță de bulion și puțin usturoi tăiat.
Mîncarea se sărează și se piperează după gust și se pune să
scadă în cuptor sau pe o tablă groasă pusă pe flacăra aragazului.
Carne de Miel cu Spanac
CARNE DE MIEL CU SPANAC
Ingrediente
- 1 kg carne de miel
- 1 kg spanac
- 2 linguri de unt
- 1 linguriță de făină
- sare
- piper
- 1 ceașcă de lapte
- usturoi
- 1 linguriță bulion de roșii
Mod de preparare
Se spală carnea și se taie felii groase, apoi se călește în unt.
Separat se pregătește spanacul astfel : se spală frunză cu
frunză, se opărește cinci minute în apă clocotită și se scurge.
Se toacă mărunt și se pune peste carne.
Se umple cratița cu zeamă de spanac, se adaugă făina desfăcută
în lapte, o linguriță de bulion și puțin usturoi tăiat.
Mîncarea se sărează și se piperează după gust și se pune să
scadă în cuptor sau pe o tablă groasă pusă pe flacăra aragazului.
Carne de Miel cu Mărar Verde
CARNE DE MIEL CU MĂRAR VERDE
Ingrediente
- 1 kg carne
- 1/2 mărar verde
- 1 ceapă
- 1 lingură de făină
- 1/2 lămîie
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- piper boabe
Mod de preparare
Se taie carnea bucăți potrivit de mari, se spală în mai
multe ape și se călește în ulei încins.
Cînd carnea s-a rumenit , se pune în cratiță ceapa tocată
mărunt, se adaugă o ceașcă de apă și se acoperă cratița.
Se fierbe înăbușit pînă cînd ceapa devine sticloasă.
Se curăță mărarul, se spală și se toacă mărunt, se pune
peste carne și se mai adaugă apă.
Se desface o lingură de făină în apă rece, se pune sosul
peste mîncare, se sărează și se piperează după gust.
Se stoarce zeama de la o jumătate de lămîie în mîncare
și se introduce cratița în cuptorul fierbinte.
Se scoate cînd carnea se poate consuma.
Carne de Miel cu Mărar Verde
CARNE DE MIEL CU MĂRAR VERDE
Ingrediente
- 1 kg carne
- 1/2 mărar verde
- 1 ceapă
- 1 lingură de făină
- 1/2 lămîie
- 1 ceașcă de ulei
- sare
- piper boabe
Mod de preparare
Se taie carnea bucăți potrivit de mari, se spală în mai
multe ape și se călește în ulei încins.
Cînd carnea s-a rumenit , se pune în cratiță ceapa tocată
mărunt, se adaugă o ceașcă de apă și se acoperă cratița.
Se fierbe înăbușit pînă cînd ceapa devine sticloasă.
Se curăță mărarul, se spală și se toacă mărunt, se pune
peste carne și se mai adaugă apă.
Se desface o lingură de făină în apă rece, se pune sosul
peste mîncare, se sărează și se piperează după gust.
Se stoarce zeama de la o jumătate de lămîie în mîncare
și se introduce cratița în cuptorul fierbinte.
Se scoate cînd carnea se poate consuma.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții