Chiftele Marinate cu Tarhon




CHIFTELE MARINATE CU TARHON


Ingrediente

- 1 cană de sos de roșii picant
- 2 legături de tarhon
- chiftele pregătite ca în rețeta anterioară




Mod de preparare

Chiftelele se pregătesc ca în rețeta anterioară.
Într-un vas smălțuit se pune sosul de roșii, peste care
se pune tarhonul ales și tocat mărunt, o linguriță de
zahăr și sare.
Se fierbe sosul împreună cu chiftelele și se servesc
calde, cu garnitură de cartofi natură.





Chiftele Marinate cu Tarhon




CHIFTELE MARINATE CU TARHON


Ingrediente

- 1 cană de sos de roșii picant
- 2 legături de tarhon
- chiftele pregătite ca în rețeta anterioară




Mod de preparare

Chiftelele se pregătesc ca în rețeta anterioară.
Într-un vas smălțuit se pune sosul de roșii, peste care
se pune tarhonul ales și tocat mărunt, o linguriță de
zahăr și sare.
Se fierbe sosul împreună cu chiftelele și se servesc
calde, cu garnitură de cartofi natură.





Chiftele



CHIFTELE


Ingrediente
Video chiftele
- 1/2 kg carne tocată
- 2 cepe
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1 țelină
- sare
- piper măcinat
- 2 ouă
- verdeață tocată
- 1 linguriță bulion
- 3 linguri de făină
- ulei

Video chiftele
Mod de preparare

Carnea se amestecă, într-un vas adînc, cu două cepe tocate
fin și zarzavatul de supă dat pe răzătoare.
Peste amestec se pune verdeață tocată, se omogenizează,
apoi se amestecă cu două ouă și o linguriță de bulion.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, apoi se fac
din el chiftele potrivit de mari, care se trec prin făină sau
prin pesmet și se prăjesc în ulei fierbinte.
Se rumenesc pe ambele părți, după care se servesc calde,
cu garnitură de legume.
Video chiftele



Chiftele



CHIFTELE


Ingrediente
Video chiftele
- 1/2 kg carne tocată
- 2 cepe
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 1 țelină
- sare
- piper măcinat
- 2 ouă
- verdeață tocată
- 1 linguriță bulion
- 3 linguri de făină
- ulei

Video chiftele
Mod de preparare

Carnea se amestecă, într-un vas adînc, cu două cepe tocate
fin și zarzavatul de supă dat pe răzătoare.
Peste amestec se pune verdeață tocată, se omogenizează,
apoi se amestecă cu două ouă și o linguriță de bulion.
Amestecul se sărează și se piperează după gust, apoi se fac
din el chiftele potrivit de mari, care se trec prin făină sau
prin pesmet și se prăjesc în ulei fierbinte.
Se rumenesc pe ambele părți, după care se servesc calde,
cu garnitură de legume.
Video chiftele



Postare

  ANPC Termeni și Condiții