Crochete din Carne de Porc




CROCHETE DIN CARNE DE PORC


Ingrediente

- 500 carne de porc
- 2 felii de pîine neagră
- 2 cepe
- 2 ouă
- sare
- piper măcinat
- pătrunjel verde tocat
- 1 ceașcă de ulei
- 3 linguri de pesmet


Mod de preparare

Se toacă cepele mărunt și se amestecă cu pîinea
înmuiată în apă rece și fărîmițată, apoi se adaugă
carnea dată prin mașina de tocat și oăule bătute
puțin.
Se sărează și piperează amestecul, se pune verdeață
tocată, se omogenizează și se fac crochete mici,
care se trec prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Se servesc fierbinți, cu garnitură de legume și
salată de sezon.




Crochete din Carne de Porc




CROCHETE DIN CARNE DE PORC


Ingrediente

- 500 carne de porc
- 2 felii de pîine neagră
- 2 cepe
- 2 ouă
- sare
- piper măcinat
- pătrunjel verde tocat
- 1 ceașcă de ulei
- 3 linguri de pesmet


Mod de preparare

Se toacă cepele mărunt și se amestecă cu pîinea
înmuiată în apă rece și fărîmițată, apoi se adaugă
carnea dată prin mașina de tocat și oăule bătute
puțin.
Se sărează și piperează amestecul, se pune verdeață
tocată, se omogenizează și se fac crochete mici,
care se trec prin pesmet și se prăjesc în ulei încins.
Se servesc fierbinți, cu garnitură de legume și
salată de sezon.




Cotlete Rusești



COTLETE RUSEȘTI


Ingrediente

- 500 g carne tocată
- 1/2 franzelă
- 1 ceașcă de lapte
- 2 linguri de unt
- sare
- 3 linguri de pesmet
- 1/4 l smîntînă
- 1 linguriță de făină
- 1 lingură de pătrunjel tocat
- piper măcinat
- 1 ceapă mare


Mod de preparare


Carnea se amestecă cu ceapa călită în unt și cu
franzela înmuiată în lapte și fărîmițată bine, se
sărează și se piperează după gust.
Se fac cotlete cu mîna umedă din acest amestec,
se dau prin pesmet și se prăjesc în unt.
Cotletele se pun într-o cratiță emailată, se acoperă
cu smîntînă și se fierb împreună pe foc mic
zece minute.
În smîntînă se desface o linguriță de făină.
Cînd sosul a scăzut puțin, se ia cratița de pe foc și
se presară peste cotlete verdeață tocată mărunt.



Cotlete Rusești



COTLETE RUSEȘTI


Ingrediente

- 500 g carne tocată
- 1/2 franzelă
- 1 ceașcă de lapte
- 2 linguri de unt
- sare
- 3 linguri de pesmet
- 1/4 l smîntînă
- 1 linguriță de făină
- 1 lingură de pătrunjel tocat
- piper măcinat
- 1 ceapă mare


Mod de preparare


Carnea se amestecă cu ceapa călită în unt și cu
franzela înmuiată în lapte și fărîmițată bine, se
sărează și se piperează după gust.
Se fac cotlete cu mîna umedă din acest amestec,
se dau prin pesmet și se prăjesc în unt.
Cotletele se pun într-o cratiță emailată, se acoperă
cu smîntînă și se fierb împreună pe foc mic
zece minute.
În smîntînă se desface o linguriță de făină.
Cînd sosul a scăzut puțin, se ia cratița de pe foc și
se presară peste cotlete verdeață tocată mărunt.



Postare

  ANPC Termeni și Condiții