Chiftele Picante din Cîrnați sau Salam



CHIFTELE PICANTE DIN CÎRNAȚI SAU SALAM


Ingrediente
Video chiftele
- 400 g cîrnați sau salam
- 1 felie de pîine
- 1 cartof
- 2 ouă
- 3 linguri de pesmet
- ulei
- sare
- piper


Mod de preparare
Video chiftele

Se trece salamul prin mașina de tocat, se amestecă tocătura
cu o felie de pîine înmuiată în apă rece și fărîmițată, apoi
se condimentează.
Se pun cele două ouă peste amestec, cartoful se dă pe răzătoare
și se adaugă peste tocătură, apoi se omogenizează amestecul.
Se fac chiftele care se trec prin pesmet și se prăjesc în ulei
fierbinte.
Chiftelele se servesc calde, cu piure de cartofi.
Video chiftele


Chiftele Picante din Cîrnați sau Salam



CHIFTELE PICANTE DIN CÎRNAȚI SAU SALAM


Ingrediente
Video chiftele
- 400 g cîrnați sau salam
- 1 felie de pîine
- 1 cartof
- 2 ouă
- 3 linguri de pesmet
- ulei
- sare
- piper


Mod de preparare
Video chiftele

Se trece salamul prin mașina de tocat, se amestecă tocătura
cu o felie de pîine înmuiată în apă rece și fărîmițată, apoi
se condimentează.
Se pun cele două ouă peste amestec, cartoful se dă pe răzătoare
și se adaugă peste tocătură, apoi se omogenizează amestecul.
Se fac chiftele care se trec prin pesmet și se prăjesc în ulei
fierbinte.
Chiftelele se servesc calde, cu piure de cartofi.
Video chiftele


Varză Umplută



VARZĂ UMPLUTĂ


Ingrediente

- 1 varză crudă
- 500 g carne tocată
- 1 felie de pîine
- 2 ouă
- 1 ceapă mare
- 1 ceașcă de ulei
- 1 cană sos de roșii
- sare
- piper măcinat



Mod de preparare

Varza se desface frunză cu frunză, se opărește zece minute
în apă cu sare, se scoate și se lasă să se scurgă.
Se taie partea tare, se aleg numai foile mari și subțiri.
Carnea tocată, împreună cu ceapa trecută prin mașina de
tocat, se pun să se călească în ulei fierbinte.
Se lasă să se răcească, după care se adaugă miezul de la
o felie de pîine bine fărîmițat, două ouă bine bătute, sare
și piper măcinat.
Se omogenizează amestecul și se umplu foile de varză
formîndu-se rulouri mari, care se leagă cu ață de bumbac
subțire.
Rulourile se pun unele lîngă altele într-o formă de sticlă
incasabilă, se acoperă cu apă caldă și se introduce forma
în cuptor.
După o oră se adaugă sosul de roșii și se lasă să scadă încă
o oră.
Se scot ațele, rulourile se pun pe farfurii încălzite și se
acoperă cu smîntînă.
Se servesc imediat.




Varză Umplută



VARZĂ UMPLUTĂ


Ingrediente

- 1 varză crudă
- 500 g carne tocată
- 1 felie de pîine
- 2 ouă
- 1 ceapă mare
- 1 ceașcă de ulei
- 1 cană sos de roșii
- sare
- piper măcinat



Mod de preparare

Varza se desface frunză cu frunză, se opărește zece minute
în apă cu sare, se scoate și se lasă să se scurgă.
Se taie partea tare, se aleg numai foile mari și subțiri.
Carnea tocată, împreună cu ceapa trecută prin mașina de
tocat, se pun să se călească în ulei fierbinte.
Se lasă să se răcească, după care se adaugă miezul de la
o felie de pîine bine fărîmițat, două ouă bine bătute, sare
și piper măcinat.
Se omogenizează amestecul și se umplu foile de varză
formîndu-se rulouri mari, care se leagă cu ață de bumbac
subțire.
Rulourile se pun unele lîngă altele într-o formă de sticlă
incasabilă, se acoperă cu apă caldă și se introduce forma
în cuptor.
După o oră se adaugă sosul de roșii și se lasă să scadă încă
o oră.
Se scot ațele, rulourile se pun pe farfurii încălzite și se
acoperă cu smîntînă.
Se servesc imediat.




Postare

  ANPC Termeni și Condiții