Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Cîrnați pe Sfeclă Roșie
CÎRNAȚI PE SFECLĂ ROȘIE
Ingrediente
- 4 sfecle mijlocii
- 1/2 kg cîrnați
- 1 linguriță de făină
- 1 lingură de oțet
- 1 ceașcă de ulei
- 2 lingurițe de zahăr
Mod de preparare
Cîrnații se prăjesc în ulei fierbinte, se scot pe o farfurie
și se servesc cu piure de sfeclă pregătit astfel : sfeclele
se fierb în apă și se curăță de coajă după care se trec prin
răzătoarea mea.
Se face un sos dintr-o linguriță de făină și o ceașcă de apă,
se sărează și se îndulcește sosul cu două lingurițe de zahăr
și se răstoarnă peste sfeclă.
Astfel pregătită sfecla se prăjește în uleiul în care s-au
prăjit cîrnații.
Se așază pe un platou mare, se înconjoară cu bucăți de cîrnați
și se servesc imediat.
Cîrnați pe Sfeclă Roșie
CÎRNAȚI PE SFECLĂ ROȘIE
Ingrediente
- 4 sfecle mijlocii
- 1/2 kg cîrnați
- 1 linguriță de făină
- 1 lingură de oțet
- 1 ceașcă de ulei
- 2 lingurițe de zahăr
Mod de preparare
Cîrnații se prăjesc în ulei fierbinte, se scot pe o farfurie
și se servesc cu piure de sfeclă pregătit astfel : sfeclele
se fierb în apă și se curăță de coajă după care se trec prin
răzătoarea mea.
Se face un sos dintr-o linguriță de făină și o ceașcă de apă,
se sărează și se îndulcește sosul cu două lingurițe de zahăr
și se răstoarnă peste sfeclă.
Astfel pregătită sfecla se prăjește în uleiul în care s-au
prăjit cîrnații.
Se așază pe un platou mare, se înconjoară cu bucăți de cîrnați
și se servesc imediat.
Cîrnați la Cuptor
CÎRNAȚI LA CUPTOR
Ingrediente
- 1/2 kg cîrnați sau 6 cîrnați întregi
- 1 ceașcă de ulei
- 6 ouă
- 1 lingură de pesmet
- 1 pahar sos de roșii
- sare
- zahăr
Mod de preparare
Cîrnații se șterg sau se spală cu apă călduță, se usucă
și se prăjesc în ulei fierbinte.
Se scot și se pun într-un formă de sticlă incasabilă
împreună cu uleiul în care s-au făcut.
Între cîrnați se sparg ouăle, se acoperă cu sosul de roșii
sărat și îndulcit după gust, se presară totul cu pesmet
și se introduce forma în cuptor pentru un sfert de oră.
Se lucrează cu atenție pentru ca ouăle să rămînă întregi.
Se servesc cu garnitură de legume sote.
Cîrnați la Cuptor
CÎRNAȚI LA CUPTOR
Ingrediente
- 1/2 kg cîrnați sau 6 cîrnați întregi
- 1 ceașcă de ulei
- 6 ouă
- 1 lingură de pesmet
- 1 pahar sos de roșii
- sare
- zahăr
Mod de preparare
Cîrnații se șterg sau se spală cu apă călduță, se usucă
și se prăjesc în ulei fierbinte.
Se scot și se pun într-un formă de sticlă incasabilă
împreună cu uleiul în care s-au făcut.
Între cîrnați se sparg ouăle, se acoperă cu sosul de roșii
sărat și îndulcit după gust, se presară totul cu pesmet
și se introduce forma în cuptor pentru un sfert de oră.
Se lucrează cu atenție pentru ca ouăle să rămînă întregi.
Se servesc cu garnitură de legume sote.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții