Porumbei Pregătiți Italienește



PORUMBEI PREGĂTIȚI ITALIENEȘTE


Ingrediente

- 4 porumbei mari
- 300 g cașcaval
- 100 g unt
- sare
- 3 roșii decojite
- cimbru




Mod de preparare


Se țin porumbeii două zile în pene, la rece, apoi se
curăță și se golesc de intestine.
Se spală, se taie în două și se pun în soluție marinată
formată din apă, două linguri de oțet, sare și usturoi.
Se scot după șase ore, se umplu cu cașcaval dat prin
răzătoare în amestec cu unt, se pun într-o tavă neunsă,
cu puțină apă.
Se frig la foc iute.
Cînd se auresc pe o parte, se întorc și se continuă frigerea.
Se adaugă în sos trei roșii mari, decojite și tăiate felii
subțiri, puțin cimbru și se lasă încă un sfert de oră, la foc iute.
Se servesc fierbinți, cu garnitura dorită.


Porumbei Pregătiți Italienește



PORUMBEI PREGĂTIȚI ITALIENEȘTE


Ingrediente

- 4 porumbei mari
- 300 g cașcaval
- 100 g unt
- sare
- 3 roșii decojite
- cimbru




Mod de preparare


Se țin porumbeii două zile în pene, la rece, apoi se
curăță și se golesc de intestine.
Se spală, se taie în două și se pun în soluție marinată
formată din apă, două linguri de oțet, sare și usturoi.
Se scot după șase ore, se umplu cu cașcaval dat prin
răzătoare în amestec cu unt, se pun într-o tavă neunsă,
cu puțină apă.
Se frig la foc iute.
Cînd se auresc pe o parte, se întorc și se continuă frigerea.
Se adaugă în sos trei roșii mari, decojite și tăiate felii
subțiri, puțin cimbru și se lasă încă un sfert de oră, la foc iute.
Se servesc fierbinți, cu garnitura dorită.


Porumbei pe ,,Canapea”



PORUMBEI PE ,,CANAPEA”


Ingrediente

- 3 porumbei
- 2 linguri de unt
- 6 felii de franzelă
- 50 g slănină afumată
- sare
- piper boabe
- 1 ceapă
- 1 pahar vin


Mod de preparare


Se curăță porumbeii, se țin la marinat cîteva ore, după care
se taie în două și se sărează.
Se auresc în unt, după care se lasă în cratiță, se acoperă cu
vin și se adaugă felii de slănină, sare, piper boabe și o ceapă
tocată mărunt.
Se frige totul la foc potrivit o oră.
Se scot bucățile de carne, se așază fiecare  bucată pe o
felie de franzelă prăjită, se acoperă cu sosul strecurat prin
sită și se servește totul cald, cu garnitură de cartofi și salată verde.





Porumbei pe ,,Canapea”



PORUMBEI PE ,,CANAPEA”


Ingrediente

- 3 porumbei
- 2 linguri de unt
- 6 felii de franzelă
- 50 g slănină afumată
- sare
- piper boabe
- 1 ceapă
- 1 pahar vin


Mod de preparare


Se curăță porumbeii, se țin la marinat cîteva ore, după care
se taie în două și se sărează.
Se auresc în unt, după care se lasă în cratiță, se acoperă cu
vin și se adaugă felii de slănină, sare, piper boabe și o ceapă
tocată mărunt.
Se frige totul la foc potrivit o oră.
Se scot bucățile de carne, se așază fiecare  bucată pe o
felie de franzelă prăjită, se acoperă cu sosul strecurat prin
sită și se servește totul cald, cu garnitură de cartofi și salată verde.





Postare

  ANPC Termeni și Condiții