Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Păstrăvi cu Sos Gascon
PĂSTRĂVI CU SOS GASCON
Ingrediente
- 6 păstrăvi
- sare
- 2 linguri de oțet
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de ulei
- usturoi
- verdeață
- 100 g ciuperci
- 1 pahar de vin alb
- 3 sardine conservate
- 2 gălbenușuri crude
Mod de preparare
Se pregătește sosul astfel : se curăță și se spală ciupercile,
se taie felii subțiri și se pun să scadă într-o cratiță cu unt,
un praf de sare și usturoi tocat mărunt.
Cînd s-au înmuiat, se adaugă peste ciuperci un pahar de vin
alb și verdeață tocată mărunt.
Sosul se fierbe la foc moale 20 de minute.
Separat se freacă gălbenușurile cu uleiul, iar maioneza
obținută se toarnă încet peste sosul de ciuperci călduț.
Se amestecă în continuare ca să nu se taie maioneza și se
ține cratița pe marginea plitei pînă cînd sînt gata păstrăvii.
Aceștia se pun să fiarbă un sfert de oră la foc mic în apă cu oțet,
se scot și se așază pe un platou puțin adîncit la mijloc.
Se acoperă cu sos și se servesc imediat.
Păstrăvi cu Sos Gascon
PĂSTRĂVI CU SOS GASCON
Ingrediente
- 6 păstrăvi
- sare
- 2 linguri de oțet
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de ulei
- usturoi
- verdeață
- 100 g ciuperci
- 1 pahar de vin alb
- 3 sardine conservate
- 2 gălbenușuri crude
Mod de preparare
Se pregătește sosul astfel : se curăță și se spală ciupercile,
se taie felii subțiri și se pun să scadă într-o cratiță cu unt,
un praf de sare și usturoi tocat mărunt.
Cînd s-au înmuiat, se adaugă peste ciuperci un pahar de vin
alb și verdeață tocată mărunt.
Sosul se fierbe la foc moale 20 de minute.
Separat se freacă gălbenușurile cu uleiul, iar maioneza
obținută se toarnă încet peste sosul de ciuperci călduț.
Se amestecă în continuare ca să nu se taie maioneza și se
ține cratița pe marginea plitei pînă cînd sînt gata păstrăvii.
Aceștia se pun să fiarbă un sfert de oră la foc mic în apă cu oțet,
se scot și se așază pe un platou puțin adîncit la mijloc.
Se acoperă cu sos și se servesc imediat.
Păstrăvi cu Sos de Maioneză
PĂSTRĂVI CU SOS DE MAIONEZĂ
Ingrediente
- 6 păstrăvi
- sare
- 1 ou
- piper
- 1 lămîie
- 50 g unt
- 1 lingură de apă
- oțet
Mod de preparare
Păstrăvii se curăță, se golesc de intestine și se spală
cu apă rece.
Se pun la fiert în apă caldă cu oțet și sare.
După un sfert de oră se scot pe un platou și se acoperă
cu maioneză caldă pregătită astfel : un gălbenuș crud
se freacă spumă cu două linguri de unt.
Cînd pasta a devenit omogenă, se adaugă zeama de la o
lămîie, piper măcinat și puțină sare.
Se subțiază cu o lingură de apă rece și se ține la cald.
Se toarnă peste păstrăvi și se servesc imediat.
Păstrăvi cu Sos de Maioneză
PĂSTRĂVI CU SOS DE MAIONEZĂ
Ingrediente
- 6 păstrăvi
- sare
- 1 ou
- piper
- 1 lămîie
- 50 g unt
- 1 lingură de apă
- oțet
Mod de preparare
Păstrăvii se curăță, se golesc de intestine și se spală
cu apă rece.
Se pun la fiert în apă caldă cu oțet și sare.
După un sfert de oră se scot pe un platou și se acoperă
cu maioneză caldă pregătită astfel : un gălbenuș crud
se freacă spumă cu două linguri de unt.
Cînd pasta a devenit omogenă, se adaugă zeama de la o
lămîie, piper măcinat și puțină sare.
Se subțiază cu o lingură de apă rece și se ține la cald.
Se toarnă peste păstrăvi și se servesc imediat.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții