Gogoși cu Caimac



GOGOȘI CU CAIMAC


Ingrediente

- 1/4 kg făină
- 1 ceașcă caimac de lapte
- 3 ouă
- sare
- drojdie de bere
- ulei




Mod de preparare


Cerni făina și o pui în castron, pui peste ea un praf de sare
- și caimacul, amesteci cu o lingură, apoi adaugi ouăle
pe rand.
Frămînți un aluat numai cu lingura, iei din el puțin cîte
puțin și pui în ulei fierbinte.
Gogoșile acestea trebuie să stea zece minute cu drojdie
de bere, pe care o freci cu lapte cald și o pui o dată cu ouăle.
Gogoșile le prăjești în mult ulei, le scoți pe o farfurie și le
servești cu compot sau fructe din dulceață.




Gogoși cu Caimac



GOGOȘI CU CAIMAC


Ingrediente

- 1/4 kg făină
- 1 ceașcă caimac de lapte
- 3 ouă
- sare
- drojdie de bere
- ulei




Mod de preparare


Cerni făina și o pui în castron, pui peste ea un praf de sare
- și caimacul, amesteci cu o lingură, apoi adaugi ouăle
pe rand.
Frămînți un aluat numai cu lingura, iei din el puțin cîte
puțin și pui în ulei fierbinte.
Gogoșile acestea trebuie să stea zece minute cu drojdie
de bere, pe care o freci cu lapte cald și o pui o dată cu ouăle.
Gogoșile le prăjești în mult ulei, le scoți pe o farfurie și le
servești cu compot sau fructe din dulceață.




Gogoși din Aluat Opărit



GOGOȘI DIN ALUAT OPĂRIT


Ingrediente

- 1 cană de făină
- 1 cană de apă
- sare
- 5 ouă
- 1 ceașcă de ulei



Mod de preparare


Pui apa să clocotească și cînd dă în primul clocot
tragi oala de pe foc și pui o cană de făină cernută
proaspăt.
Amesteci repede ca să nu facă cocoloașe, pui un
praf de sare și lași să se rocorească.
Pui ouăle unul cîte unul cîte unul, amesteci în
continuare și faci gogoșile.
Iei din aluat cu o linguriță, pui în ulei încins și lași
să se rumenească.
Lucrezi la foc potrivit.
Scoți gogoșile într-o farfurie adîncă, le lași să se
răcorească puțin și le servești cu compot de fructe.




Gogoși din Aluat Opărit



GOGOȘI DIN ALUAT OPĂRIT


Ingrediente

- 1 cană de făină
- 1 cană de apă
- sare
- 5 ouă
- 1 ceașcă de ulei



Mod de preparare


Pui apa să clocotească și cînd dă în primul clocot
tragi oala de pe foc și pui o cană de făină cernută
proaspăt.
Amesteci repede ca să nu facă cocoloașe, pui un
praf de sare și lași să se rocorească.
Pui ouăle unul cîte unul cîte unul, amesteci în
continuare și faci gogoșile.
Iei din aluat cu o linguriță, pui în ulei încins și lași
să se rumenească.
Lucrezi la foc potrivit.
Scoți gogoșile într-o farfurie adîncă, le lași să se
răcorească puțin și le servești cu compot de fructe.




Postare

  ANPC Termeni și Condiții