Ardei Gras Pentru Umplut



ARDEI GRAS PENTRU UMPLUT


Ingrediente
Video ardei gras umplut cu carne de porc
- 4 kg ardei gras
- 4 rădăcini de hrean
- sare
- mărar verde
- 3 linguri de ulei




Mod de preparare
Video ardei gras umplut cu carne de porc
Se spală ardeii, se decupează căpăcelele și se scurg cu gura în jos.
Se așază în straturi într-un borcan de sticlă spălat și uscat, se
acoperă cu saramura pregătită cu 40 g de sare la litru de apă rece.
Peste saramură se rade hrean și se pune un strat de ulei, care să
împiedice aerul să pătrundă la legume.
Se leagă borcanul a doua zi, după ce s-a umplut bine borcanul și
s-au pus deasupra legumelor scîndurele subțiri, așezate în cruce,
ca să țină legumele acoperite cu lichid tot timpul.
Cînd se folosesc ardeii, se scot și se țin în apă rece o oră, după
care se spală cu apă rece.

Video ardei gras umplut cu carne de porc



Ardei gras umplut cu carne de porc













Ardei Gras Pentru Umplut



ARDEI GRAS PENTRU UMPLUT


Ingrediente
Video ardei gras umplut cu carne de porc
- 4 kg ardei gras
- 4 rădăcini de hrean
- sare
- mărar verde
- 3 linguri de ulei




Mod de preparare
Video ardei gras umplut cu carne de porc
Se spală ardeii, se decupează căpăcelele și se scurg cu gura în jos.
Se așază în straturi într-un borcan de sticlă spălat și uscat, se
acoperă cu saramura pregătită cu 40 g de sare la litru de apă rece.
Peste saramură se rade hrean și se pune un strat de ulei, care să
împiedice aerul să pătrundă la legume.
Se leagă borcanul a doua zi, după ce s-a umplut bine borcanul și
s-au pus deasupra legumelor scîndurele subțiri, așezate în cruce,
ca să țină legumele acoperite cu lichid tot timpul.
Cînd se folosesc ardeii, se scot și se țin în apă rece o oră, după
care se spală cu apă rece.

Video ardei gras umplut cu carne de porc



Ardei gras umplut cu carne de porc













Ardei Umpluți cu Varză



ARDEI UMPLUȚI CU VARZĂ


Ingrediente

- 4 kg ardei gras
- 3 kg varză albă
- 2 morcovi
- 4 țeline mari
- sare
- piper boabe
- usturoi
- foi de dafin


Mod de preparare


Se aleg ardei sănătoși și cărnoși, se spală și se decupează
căpăcelele.
Se lasă să se scurgă cu gura în jos.
În acest timp se toacă mărunt varza, se pune într-un vas,
adînc, se dă morcovul pe răzătoare și se taie țelinele fideluță.
Se amestecă legumele, se sărează și se umplu ardeii, care
se pun în straturi, într-un borcan de sticlă, cu frunze de țelină
între ei.
Se fierbe apă cu sare, adăugînd cîte 40 g de sare gronjoasă
la un litru de apă, se pun în borcan boabe de piper și foi de
dafin și se toarnă saramura răcită o jumătate de oră peste ardei.
În borcan, alternînd printre ardei, se pun căței de usturoi întregi
și felii de morcov.
A doua zi ze leagă borcanul cu celofan pus în două.
Se păstrează peste iarnă, în cămară cu temperatură constantă
și se servesc ca salată la mîncăruri din legume și carne.


Ardei Umpluți cu Varză



ARDEI UMPLUȚI CU VARZĂ


Ingrediente

- 4 kg ardei gras
- 3 kg varză albă
- 2 morcovi
- 4 țeline mari
- sare
- piper boabe
- usturoi
- foi de dafin


Mod de preparare


Se aleg ardei sănătoși și cărnoși, se spală și se decupează
căpăcelele.
Se lasă să se scurgă cu gura în jos.
În acest timp se toacă mărunt varza, se pune într-un vas,
adînc, se dă morcovul pe răzătoare și se taie țelinele fideluță.
Se amestecă legumele, se sărează și se umplu ardeii, care
se pun în straturi, într-un borcan de sticlă, cu frunze de țelină
între ei.
Se fierbe apă cu sare, adăugînd cîte 40 g de sare gronjoasă
la un litru de apă, se pun în borcan boabe de piper și foi de
dafin și se toarnă saramura răcită o jumătate de oră peste ardei.
În borcan, alternînd printre ardei, se pun căței de usturoi întregi
și felii de morcov.
A doua zi ze leagă borcanul cu celofan pus în două.
Se păstrează peste iarnă, în cămară cu temperatură constantă
și se servesc ca salată la mîncăruri din legume și carne.


Postare

  ANPC Termeni și Condiții