Pagini
- Pagina de Pornire
- Cum să ne Îngrijim de Sănătate și Frumusețea Noastră
- Contact
- Plante Medicinale - Tratamente Naturiste
- Sfaturi Pentru Tinerii Căsătoriți
- D-Ale Casei Canal pe Youtube
- Rețete ( Mîncare ca la Mama Acasă ) Rețete Bătrînești
- Câinele Sănătos și Câinele Bolnav
- Alimentația Copilului Mic
- Sfaturi Utile
- Poeții, Poezii, Fabule, Colinde, Pastele, Doine, Balade
Fursecuri cu Cacao
FURSECURI CU CACAO
Ingrediente
- 200 g unt
- 200 g margarină
- 150 g zahăr
- 30 g cacao
- sare
- coajă de lămîie sau portocală
- 5 ouă
Mod de preparare
Se înmoaie la temperatura camerei untul și margarina,
după care se freacă spumă împreună cu zahărul adăugat
treptat.
Operația durează 20 de minute.
Se rade coaja de lămîie sau de portocală peste amestec, se
încorporează ouăle pe rînd, se adaugă un vîrf de cuțit de
sare, iar cînd crema este omogenă, se toarnă făina în ploaie.
Se amestecă în continuare cu o furculiță și se ia din aluat o
parte care se amestecă cu cacaua cernută proaspăt.
Se pun fursecurile într-o tavă neunsă, se acoperă cu aluat
în care s-a cernut cacao și se coc la foc iute.
Se scot cînd se desprind de pe tavă și au marginile ușor
rumenite.
Se pudrează cu zahăr farin și se lasă să se răcească.
Fursecuri cu Cacao
FURSECURI CU CACAO
Ingrediente
- 200 g unt
- 200 g margarină
- 150 g zahăr
- 30 g cacao
- sare
- coajă de lămîie sau portocală
- 5 ouă
Mod de preparare
Se înmoaie la temperatura camerei untul și margarina,
după care se freacă spumă împreună cu zahărul adăugat
treptat.
Operația durează 20 de minute.
Se rade coaja de lămîie sau de portocală peste amestec, se
încorporează ouăle pe rînd, se adaugă un vîrf de cuțit de
sare, iar cînd crema este omogenă, se toarnă făina în ploaie.
Se amestecă în continuare cu o furculiță și se ia din aluat o
parte care se amestecă cu cacaua cernută proaspăt.
Se pun fursecurile într-o tavă neunsă, se acoperă cu aluat
în care s-a cernut cacao și se coc la foc iute.
Se scot cînd se desprind de pe tavă și au marginile ușor
rumenite.
Se pudrează cu zahăr farin și se lasă să se răcească.
Fursecuri cu Nuci 1
FURSECURI CU NUCI 1
Ingrediente
- 250 g de unt
- 250 g margarină
- 150 g zahăr pudră
- 650 g făină
- coajă de lămîie
- sare
- 5 ouă
- vanilie
- 10 nuci tocate
Mod de preparare
Se pun într-un vas emailat untul, margarina și zahărul
ca să se amestece la cald.
Cînd amestecul s-a înmuiat, se adaugă un praf de sare
și se freacă energic cu o furculiță mai mare, pentru ca
omogenizarea să se facă repede.
Se adaugă ouăle pe rînd, iar cînd amestecul arată ca o
pastă, se toarnă făina în ploaie.
Se ia din amestec cu o linguriță și se pun fursecuri pe o
tavă neunsă, să se coacă la foc iute.
În amestec se pun zece nuci tocate mărunt și se parfumează
cu vanilie, rom sau vanilină.
Fursecurile sînt gata atunci se desprind de pe tavă.
Se scot și se pudrează cu zahăr farin.
Fursecuri cu Nuci 1
FURSECURI CU NUCI 1
Ingrediente
- 250 g de unt
- 250 g margarină
- 150 g zahăr pudră
- 650 g făină
- coajă de lămîie
- sare
- 5 ouă
- vanilie
- 10 nuci tocate
Mod de preparare
Se pun într-un vas emailat untul, margarina și zahărul
ca să se amestece la cald.
Cînd amestecul s-a înmuiat, se adaugă un praf de sare
și se freacă energic cu o furculiță mai mare, pentru ca
omogenizarea să se facă repede.
Se adaugă ouăle pe rînd, iar cînd amestecul arată ca o
pastă, se toarnă făina în ploaie.
Se ia din amestec cu o linguriță și se pun fursecuri pe o
tavă neunsă, să se coacă la foc iute.
În amestec se pun zece nuci tocate mărunt și se parfumează
cu vanilie, rom sau vanilină.
Fursecurile sînt gata atunci se desprind de pe tavă.
Se scot și se pudrează cu zahăr farin.
Abonați-vă la:
Comentarii (Atom)
Postare
ANPC Termeni și Condiții